Ostavimo li maskaru, puder, pa i samo toniranu kremu na licu tijekom spavanja, ne samo da ćemo uprljati svoje jastučnice, već činimo i nešto grozno koži svojeg lica. Šminka će zatvoriti pore, a zajedno s bakterijama koje smo pokupili na gradskom zraku napravit će upalu i probudit ćemo se s vrlo neugodnim i nimalo privlačnim prištićem. Uz to maskara može izazvati i ružnu očnu infekciju. Zato darujte svojoj koži svaku večer 8 sati čistog i hidratiziranog odmora. Za skidanje šminke, pa čak i vodootporne maskare bit će idealna micelarna voda. Bioderma Sensibio nježno će očistiti i najosjetljiviju kožu, a s pakiranjima od 100, 250 ili 500 ml bit ćete osigurani i na putovanju.

Bioderma sensibio H2O micelarna otopina

Ako se pak desi da se vratite s divnog izlaska i nemate snage očistiti lice u kupaonici, držite paketić maramica za skidanje šminke pored kreveta. Tako ćete najbrže i bez puno muke očistiti lice i moći zaspati bez brige. Uriage maramice 

Koža se noću prirodno regenerira, stoga nemojte zaboraviti nahraniti svoje lice i hidratantnom kremom. Vaša koža, a i Vaša jastučnica bit će Vam zahvalni.

U našoj online ljekarni www.mojaljekarna.hr nalazi se mnoštvo proizvoda za njegu. Ako niste sigurni što je prikladno za Vaš tip kože, naše ljekarnice rado će Vam pomoći u odabiru. 

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu