Bionike Esencijalna hidratacija Promo pakiranje
Bionike Esencijalna hidratacija Promo pakiranje
Bionike Esencijalna hidratacija Promo pakiranje
Bionike Esencijalna hidratacija Promo pakiranje
40

Preporučuju dermatolozi

Bionike Esencijalna hidratacija Promo pakiranje

Bionike Esencijalna hidratacija Promo pakiranje sadrži Defence Micelarna otopina 100 ml, Defence Hydra Jelly 50 ml i Defence Hydra Rich krema 50 ml.

C058844
24,50 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Promo pakiranje

Bionike Esencijalna hidratacija Promo pakiranje sadrži Defence Micelarna otopina 100 ml, Defence Hydra Jelly 50 ml i Defence Hydra rich krema 50 ml.

Defence Micelarna otopina 100 ml

Umirujuća micelarna otopina za čišćenje

Ružina vodica ima umirujući učinak. Mliječna kiselina održava optimalan pH kože i štiti od isušivanja. Micele estera masnih kiselina na sebe vežu i odlično uklanjaju sve nečistoće. Ne sadrži parfeme, konzervanse, gluten, a prikladna je u slučaju preosjetljivosti na teške metale (nikal).

Nježna formula micelarne otopine prikladna je za temeljito čišćenje kože i uklanjanje šminke. Otopina štiti hidrolipidni balans, mikrobiotu i prirodnu zaštitnu barijeru kože. Prikladna je za sve tipove kože, djeluje umirujuće, a nakon primjene pruža osjećaj čistoće, svježine i ugode. Oftalmološki je ispitana i osobito prikladna u slučaju preosjetljivosti na teške metale (nikal), gluten, konzervanse i parfeme.

Uporaba: Nanijeti otopinu na blazinicu i nježnim pokretima očistiti kožu. Za skidanje teške šminke prisloniti natopljenu blazinicu na kapak, ostaviti nekoliko sekundi i jednim nježnim pokretom ih ukloniti. 

Veličina: 100 ml

Defence Hydra Jelly 50 ml

Hidratantni nemasni gel s hijaluronskom kiselinom i probiotikom za osnovnu hidrataciju svih tipova kože.

Probiotik L. fermentum doprinosi ravnoteži mikrobiote kože i jačanju obrane kože od vanjskih utjecaja.

Hijaluronska kiselina visoke molekularne mase doprinosi funkciji zaštitne barijere i sprječava transepidermalni gubitak vode. Hijaluronska kiselina niske molekularne mase vrlo brzo prodire u dublje slojeve uz održavanje ispravne razine hidratacije.

Hidratantni nemasni gel s hijaluronskom kiselinom i probiotikom za dugotrajnu hidrataciju i održavanje balansa mikrobiote kože. Štiti od gubitka vode i poboljšava obrambenu sposobnost stanica kože. Već nakon nekoliko prvih primjena koža djeluje meko, sjajno i osvježeno.

Uporaba: Nanesite ujutro i / ili navečer na lice i vrat na prethodno očišćenu kožu, izbjegavajući područje oko očiju. Također se može koristiti kao podloga za šminku.

Veličina: 50 ml

Defence Hydra Rich krema 50 ml

Bogata hranjiva hidratantna krema koja osigurava trenutačnu i dugotrajnu hidrataciju normalnoj i suhoj koži. 

Krema osigurava trenutačnu i dugotrajnu hidrataciju normalnoj i suhoj koži. Idealna je kao podloga za make-up.

Krema sadrži hijaluronsku kiselinu različitih molekularnih masa, umirujuće sastojke i sastojke koji obnavljaju funkciju zaštitne barijere kože. Hijaluronska kiselina velike molekularne mase štiti od transepidermalnog gubitka vode, dok molekule hijalurona male mase zadržavaju molekule vode u dubljim slojevima kože i osiguravaju dugotrajnu hidrataciju. Alantoin, hidrolat ružinih latica i irske mahovine djeluju umirujuće. Karite maslac, glicerin te biljna ulja kokosa i jojobe nadoknađuju koži potrebne lipide i održavaju balans vode i lipida. Derivati glukoze dugo zadržava vodu u koži i time djeluje na hidrataciju. Krema ne sadrži parfeme, konzervanse, gluten i njegove derivate, a prikladna je u slučaju preosjetljivosti na teške metale, osobito nikal. 

Uporaba: Nanijeti ujutro i / ili navečer na prethodno očišćenu kožu i lagano razmazati.

Veličina: 50 ml

Registracija
Kozmetika
Paketi
Količina
50
100
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Gel
Micelarna otopina
Paketi
Mjesto primjene
Lice
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Namjena
Hidratacija
Čišćenje i higijena
Tip kože
Normalna
Suha
Problemi kože
Osjetljiva koža
Suha koža
40

Preporučuju dermatolozi

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu