Bioderma Sensibio Micellar cleansing oil
Bioderma Sensibio Micellar cleansing oil
Bioderma Sensibio Micellar cleansing oil
Bioderma Sensibio Micellar cleansing oil
Bioderma Sensibio Micellar cleansing oil
  • %
  • Novi proizvod
Bioderma Sensibio Micellar cleansing oil
Bioderma Sensibio Micellar cleansing oil
Bioderma Sensibio Micellar cleansing oil
Bioderma Sensibio Micellar cleansing oil
Bioderma Sensibio Micellar cleansing oil
40

Preporučuju dermatolozi

25

Pogodnost uz kupnju

Bioderma Sensibio Micellar cleansing oil

Sensibio ekobiološko micelarno ulje za čišćenje lica s micelarnom tehnologijom nježno čisti i uklanja nečistoće dok istovremeno čuva prirodni pH kože. Obogaćeno biomimetičkim sastojcima i osnaženo kultnom micelarnom tehnologijom. 

C059686
19,52 €

Popust od 20.00% na iskazanu cijenu obračunava se u košarici. Vrijedi od 19/09 do 21/09. Ostvaruje se kupnjom iznad 7.00€ proizvoda iz kategorije Bioderma sve. Ukoliko je proizvod već snižen, popusti se ne zbrajaju.
Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Kupnjom proizvoda iz ove kategorije u iznosu višem od 30.00€ dobivate na poklon Bioderma Torba za Bioderma Sensibio proizvode iznad 30€
Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Sensibio ekobiološko micelarno ulje za čišćenje lica s micelarnom tehnologijom nježno čisti i uklanja nečistoće dok istovremeno čuva prirodni pH kože. Obogaćeno biomimetičkim sastojcima i osnaženo kultnom micelarnom tehnologijom. 

Sredstvo za uklanjanje šminke bez trenja poput ulja učinkovito će otopiti šminku i nečistoće zahvaljujući svojoj masnoj tvari. Neće napadati kožu niti senzibilizirati područje oko očiju, što ga čini dobrom alternativom za čišćenje uz očuvanje kože.

Masna faza sastavljena od biomimetičkih lipida – Omega 3-6 – u savršenoj vezi s kožom za optimalnu toleranciju. Mekana, lagana tekstura može se umasirati kako bi se otopila i uklonila nečistoća.

Micelarna tehnologija dvostrukog djelovanja poboljšava rutinu čišćenja. Kada se ispere vodom, tekstura ulja pretvara se u teksturu mlijeka stvarajući emulziju, a micele se reorganiziraju kako bi pomogle u uklanjanju nečistoća otopljenih u masnoj fazi.

Takva umirujuća formula, sastavljena od ulja bogatog OMEGA 3 i 6 kiselinama te aminokiselinama, njeguje kožu. Njegova lagana i osjetljiva tekstura ostavlja kožu bez masnog filma. Tijekom nanošenja proizvod ne zamagljuje vid. Koža ostaje čista, umirena i nahranjena. Vrlo dobra podnošljivost na koži i očima.

Dokazana učinkovitost: 

98% skida vodootpornu šminku (1)

Dokazana učinkovitost uklanjanja i najtvrdokornije šminke, posebno vodootporne šminke za oči i usne.

99% uklanja nečistoće i uv filtere (1)

Njegova formula eliminira nečistoće.

92% manje čestica zagađenja (2)

Dokazana učinkovitost uklanjanja čestica onečišćenja.

(1) Potrošački test u Kini na 121 subjektu tijekom 21 dana, % zadovoljstva, nakon neposredne uporabe. (2) Klinička procjena sposobnosti čišćenja od čestica onečišćenja, 22 ispitanika, jedna aplikacija.

Rezultati: 

- čisti kožu

Nježno pomaže u uklanjanju vodootporne šminke, krema za sunčanje i čestica onečišćenja.

- umiruje i hrani kožu

Formulirano s biomimetičkim sastojcima (aminokiselina + omega 3-6) za njegu kože.

- čuva prirodni ph kože

Osjetljiva koža ga dobro podnosi.

Sastav: ethylhexyl palmitate, brassica campestris (rapeseed) seed oil, polyglyceryl-4 oleate, aqua/water/eau, sodium pca, propanediol, caprylic/capric triglyceride, benzotriazolyl dodecyl p-cresol, tocopherol, helianthus annuus (sunflower) seed oil, laminaria ochroleuca extract, stearyl glycyrrhetinate. [bi2065]

Uporaba: 

1/ primjena

Nanesite ulje na suhu kožu lica i kapaka.

2/ masaža 

Blago umasirajte, dodajte tople vode i još malo umasirajte.

3/ ispiranje

Temeljito isperite.

Preporučena rutina za osjetljivu kožu:

- Sensibio micelarno ulje za čišćenje

Pomaže u uklanjanju svih vrsta nečistoća, pa čak i vodootporne šminke dok hrani i umiruje kožu.

- Sensibio Defensive serum

Štiti vašu kožu djelujući protiv upale. Usporite vidljive znakove starenja: bore, fine linije.

24-satna hidratacija

- Sensibio Defensive

Umiruje vašu kožu odmah i tijekom vremena dok jača njezinu sposobnost obrane od svakodnevnih iritacija.

12h hidratacije

Veličina: 150 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
150
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Ulje
Mjesto primjene
Lice
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži masne kiseline
Omega-3 masne kiseline
Omega-6 masne kiseline
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Namjena
Čišćenje i higijena
Tip kože
Osjetljiva

Razvijeni u farmaceutskom okruženju, uz stalnu suradnju s vodećim istraživačima i stručnjacima u području dermatologije, proizvodi Bioderma nude rješenja za njegu i zaštitu kože kod različitih dermatoloških problema poput preosjetljivosti kože i vlasišta, akne, eritro-kuperoze, rozaceje, atopijskog i seborojičkog dermatitsa, psorijaze te za zaštitu od UV zračenja u sučajevima hiperpigmentacije, lupusa, polimorfnih svjetlosnih erupcija...

 

Otkrijte drugima vaše putovanje prema čistoj koži uz Sebium Liniju

Podijelite svoje iskustvo i iskoristite promo kod

 

Vjerujemo u snagu stvarnih priča i želimo čuti vašu! Podijelite svoje iskustvo sa Sebium proizvodima putem recenzija i kao znak naše zahvalnosti, ostvarite ekskluzivni promo kod za popust od 30%.

 

Zašto recenzije čine razliku?

Dijeljenjem svog  Sebium iskustva, pružate dragocjeni vodič onima koji istražuju svijet njege masne i mješovite kože, sklone aknama. Vaše recenzije osnažuju druge za preuzimanje kontrole nad zdravljem i uravnoteženjem svoje kože, a nas inspiriraju za neprestano usavršavanje i poboljšavanje formulacije.

 

Kako iskoristiti ekskluzivni promo kod?

Napišite svoju recenziju: Recite nam kako je Sebium linija transformirala vašu rutinu njege kože. Bilo da se radi o Sebium Gel Moussant – pjenušavom blagom gelu za higijenu, Sebium Kerato+  bestseller kremi s keratolitičkim djelovanjem ili bilo kojem drugom proizvodu iz iste linije, vaša recenzija može pomoći drugima otkriti mogućnosti čiste, uravnotežene kože.

Primite promo kod: Nakon što je vaša recenzija primljena i odobrena, poslat ćemo vam ekskluzivni promo kod -30% izravno na vaš e-mail.

Uživajte u ekskluzivnoj uštedi: Iskoristite svoj promo kod -30%  i ostvarite izvanrednu uštedu  prilikom sljedeće kupovine na bilo koja dva proizvoda iz Bioderma linije, u rujnu, od 1. - 30.09.

 

Podignite razinu njege kože uz Sebium

Od kože sklone nepravilnostima do traganja za uravnoteženim tenom, Sebium linija pokriva širok spektar potreba.

 

Jeste li spremni podijeliti svoju Sebium priču…

 

… i inspirirati druge na putovanje prema zdravoj koži? Vaši dojmovi mogu utjecati na izbor drugih, a vama ostvariti ekskluzivni promo kod -30% za vašu sljedeću kupovinu 2 proizvoda iz cijele Bioderma linije. Napravimo zajedno pozitivan utjecaj! Promo kod vrijedi do 01.-30.09.2023.

 

Napomena: Dostavljene informacije su općenite i  informativne prirode i ne bi se trebale smatrati stručnim savjetima. Za specifične probleme njege kože, posavjetujte se s dermatologom.

40

Preporučuju dermatolozi

25

Pogodnost uz kupnju

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Top ponuda

Proizvod dodan za usporedbu