Gaia Naturelle Krema za lice sa zaštitnim faktorom SPF30

Gaia Naturelle Krema za lice sa zaštitnim faktorom SPF30

Hidratantna krema za lice sa zaštitnim faktorom 30 brzo se upija i ne ostavlja mastan izgled kože. 

C055933
30,00 €
(600€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 3 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 3 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,60 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Hidratantna krema za lice sa zaštitnim faktorom 30 brzo se upija i ne ostavlja mastan izgled kože. 

- Štiti od UVA i UVB zraka i preranog starenja kože

- Hrani i vlaži kožu

- Izvrsna i kao podloga za make-up

- Za sve tipove kože

Hidratantna krema za lice sa zaštitnim faktorom 30 brzo se upija i ne ostavlja mastan izgled kože. Prirodni sastojci za kožu poput hijaluronske kiseline, ulja jojobe, glicerina, niacinamida i vitamina E hidratizirat će i nahraniti vašu kožu.

Široki spektar zaštite ZF 30 pruža odgovarajuću zaštitu od UVA i UVB zraka i preranog starenja kože. Hidratantna krema za lice sa zaštitnim faktorom prikladna je za sve tipove kože nakon 20. godine, a odlična je i kao podloga za šminku.

Svakodnevnom upotrebom hidratantne kreme za lice sa zaštitnim faktorom ćete:

- smanjiti rizik od opeklina,

- smanjiti rizik od preranog starenja kože,

- smanjiti rizik od raka kože,

- smanjiti pojavu oštećenja od sunca na licu (hiperpigmentacije)

Prikladno za sve tipove kože

Sastojci kao što su MSM, hijaluronska kiselina i ulje jojobe dobro djeluju na sve tipove kože. Hijaluronska kiselina vlaži, regenerira i njeguje vašu kožu te je štiti od slobodnih radikala. Krema za lice sadrži i niacinamid koji uspješno njeguje osjetljivu kožu, smanjuje prekomjerno stvaranje sebuma i opće mašćenje kože, a pritom je ne isušuje.

Izvrsna i kao podloga za šminku

Hidratantna krema za lice je lagane i nježne teksture koja se brzo upija te je stoga odlična podloga za šminku. Istovremeno hrani i vlaži kožu, što je odlična podloga ako želimo dugotrajnu šminku.

Često se događa da se prilikom nanošenja pudera na koži pojave grudice ako nije dovoljno navlažena. Bez brige. Hyaluron krema za lice SPF30 sadrži hijaluronsku kiselinu koja je izvrstan ovlaživač jer ne samo da hidratizira kožu, već joj pomaže i u održavanju normalne funkcije.

Opis sastojaka: 

Ulje jojobe - Ulje jojobe je po kemijskom sastavu vrlo slično prirodnom sebumu kože pa se lako upija i hrani dublje slojeve kože. Regulira vlažnost i održava elastičnost kože. Ulje jojobe je pogodno za sve tipove kože, a posebno za osjetljivu i problematičnu kožu (akne).

Niacinamid (vitamin B3) – nanošenje vitamina B na kožu može potaknuti stvaranje novog kolagena. Osim toga, umiruje nadraženu kožu, uspješno njeguje osjetljivu kožu, smanjuje prekomjerno stvaranje sebuma i općenito mašćenje kože, a pritom ne isušuje kožu.

Hijaluronska kiselina – jedan je od najboljih hidratantnih sastojaka koje naše tijelo prirodno proizvodi. Obnavlja, vlaži i štiti kožu od slobodnih radikala. Koža je mekša i zaglađena, što također smanjuje pojavu bora.

Vitamin E – štiti kožu od slobodnih radikala i povećava vlažnost kože jer je topiv u mastima. Zbog toga može prodrijeti dublje i sačuvati lipide u koži, dok istovremeno zacjeljuje vanjski sloj kože. Vitamin E "zatvara" pukotine na koži i na taj način sprječava istjecanje vlage, održavajući kožu hidratiziranom i čvrstom.

MSM (metil sulfonil metan) je organska molekula sumpora koja lako prodire u mnoge slojeve kože. Štiti kožu od preranog starenja (slobodnih radikala) i oštećenja. Izvrsno djeluje i na osjetljivu i problematičnu kožu.

Sastav: aqua, octocrylene, ethylhexyl salicylate, butyl methoxydibenzoylmethane, phenylbenzimidazole sulfonic acid, glyceryl stearate citrate, cetearyl alcohol, isoamyl laurate, simmondsia chinensis seed oil, ci 77891, mica, tin oxide, glycerin, dimethyl sulfone, panthenol, glyceryl stearate se, benyl alcohol, dehydroacetic acid, glyceryl caprylate, parfum, sodium hydroxide, xanthan gum, tocopherol, sodium hyaluronate, sodium phytate, limonene, linalool, benzyl salicylate, geraniol, citral, citronellol

Uporaba: Nanesite kremu na lice, područje oko očiju i vrat 15 minuta prije izlaganja UV svijetlu. Ponovite nanošenje svaka 2 sata ako ste između toga kontinuirano izloženi suncu.

Upozorenja: Izbjegavajte kontakt s očima. Proizvod ne smiju koristiti osobe osjetljive na neki od sastojaka. Čuvati na hladnom i tamnom mjestu, zaštićeno od izravnog svjetla

Veličina: 50 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
50
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Lice
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži biljke
Jojoba (Simmondsia chinensis)
Sadrži vitamine
Vitamin B3 - niacin
Vitamin E
Sadrži ostalo
Hijaluronska kiselina
MSM Metilsulfonilmetan
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
SPF
30
Tip kože
Svi tipovi
Problemi kože
Tamne mrlje - hiperpigmentacije
UV zrake

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu