Loveda Blue Bubbles Bio baby gel za pranje kose i tijela
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Loveda Blue Bubbles Bio baby gel za pranje kose i tijela

Gel za pranje na bazi organske kamilice čisti i osvježava osjetljivu kožu i kosu beba i djece. Bez parabena i sulfata, oftamološki testiran.

C056703
11,01 €
(55.0625€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Gel za pranje na bazi organske kamilice čisti i osvježava osjetljivu kožu i kosu beba i djece. Bez parabena i sulfata, oftamološki testiran.

Blue Bubbles gel za pranje kose i tijela na bazi eteričnog ulja i hidrolata organske kamilice čisti i osvježava osjetljivu kožu i kosu beba i djece. Njeguje i umiruje kožu i kosu čineći je čistom, mekom i nježnom na dodir. Bubbles gel idealan je za njegu kože, kose i svakodnevno bezbrižno kupanje bebe. Formula je blaga za oči i ne sadrži parabene i sulfate.

Blue Bubbles gel za pranje kose i tijela na bazi eteričnog ulja i hidrolata organske kamilice čisti i osvježava osjetljivu kožu i kosu beba i djece. Potrebno ga je samo nanijeti na kosu i tijelo uz malo vode. Isprati nakon pranja. Blue Bubbles gel idealan je za njegu kože i bezbrižno kupanje. Osim što je praktičan jer je odličan i za kosu i za tijelo, ova formula je blaga i za oči. Ne sadrži parabene i sulfate. Primjeren za njegu djece od njihovog rođenja. Pogodan za vegane i dermatološki ispitan. Aktivne tvari iz ulja i hidrolata kamilice blagotvorno utječu na razne iritacije i upalne procesa kože koje ovaj gel čine djelotvornim i učinkovitim u njezi djece. Preporučuje se starijoj djeci i odraslim osobama s osjetljivom kožom.

Primjerena je za njegu djece od njihovog rođenja. Pogodna je za vegane. Svi proizvodi izradjeni su od reciklirane plastike i dermatološki ispitani.

- gel za pranje kose i tijela na bazi organske kamilice

- čisti i osvježava osjetljivu kožu i kosu

- bez parabena i sulfata

- smiruje iritacije i upalne procese kože

- za njegu djece od prvog dana ključni sastojci: eterično ulje i hidrolat kamilice

- za svakodnevnu njegu

Ključni ljekoviti spojevi u kamilici i sastavnice eteričnog ulja dobivenog iz cvata kamilice su: sekundarni metaboliti i antiseptici kamazulen (2,3-10,9 %), α-bisabolol (4,8-11,3 %), α-bisabolol oksidi A (25,5-28,7 %) i α-bisabolol oksidi B (12,2-30,9 %).

Svi sastojci imaju:

- protuupalno

- antialergijsko

- antiseptičko

- spazmolitičko

- sedativno djelovanje.

Značajke: Pranje kose i tijela

Prednosti: Pogodan i za osjetljivu kožu

Ključni sastojci: Eterično ulje i hidrolat kamilice

Učinak: Čisti i umiruje

Sastav: Aqua (Water), Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Water, Caprylyl/Capryl Glucoside, Coco-Glucoside, Glycerin, Lauryl Glucoside, Xanthan Gum, Citric Acid, Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Oil, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol.

Uporaba: Nanijeti na kosu i tijelo uz malo vode. Isprati nakon pranja. Blue Bubbles gel idealan je za njegu kože i bezbrižno kupanje vaše bebe. Osim što je praktičan jer je odličan i za kosu i za tijelo, ova formula je blaga i za oči. Ne sadrži parabene i sulfate. Primjeren za njegu djece od njihovog rođenja. Pogodan je za vegane i dermatološki je ispitan. Aktivne tvari iz ulja i hidrolata kamilice blagotvorno utječu na razne iritacije i upalne procesa kože koje ovaj gel čine djelotvornim i učinkovitim u njezi vaše djece. Preporučuje se starijoj djeci i odraslim osobama s osjetljivom kožom.

Upozorenje: Proizvod sadrži sastojke prirodnog podrijetla te se njegova boja može blago promijeniti s vremenom, bez utjecaja na svojstva proizvoda. Boja i miris mogu varirati od serije do serije. Samo za vanjsku uporabu. Čuvati izvan dohvata djece.

Zemlja podrijetla: Hrvatska

Veličina: 200 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
200
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Gel za pranje
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Tijelo
Pogodno za
Bebe
Djeca
Dojenčad
Sadrži biljke
Kamilica (Matricaria chamomilla)
Posebni atributi
Bez parabena
Prirodno
Vegansko
Pogodno za vegetarijance
Da
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Tip kože
Osjetljiva
Problemi kože
Osjetljiva koža

Uočivši blagodati ulja i hidrolata odlučili smo proizvedenim sirovinama dodati vrijednost i stvoriti vrhunske proizvode za njegu beba i djece.

Dizajnirali smo proizvode na bazi organske kamilice omogućivši djeci najbolju njegu i zaštitu bez suvišnih umjetnih dodataka. Svi proizvodi prošli su niz laboratorijskih ispitivanja i samo potvrdili učinkovitosti i blagotvornost kamilice u njezi naših tijela.

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu