Loveda Cozy Cream Bio baby krema za potpunu njegu na bazi organske kamilice
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Loveda Cozy Cream Bio baby krema za potpunu njegu na bazi organske kamilice

Intenzivna krema koja umiruje i obnavlja dječju kožu. Protuupalno i antialergijsko djelovanje. Pogodna kod dermatitisa, ekcema i opeklina od sunca.

C058155
13,94 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Intenzivna krema koja umiruje i obnavlja dječju kožu. Protuupalno i antialergijsko djelovanje. Pogodna kod dermatitisa, ekcema i opeklina od sunca.

Cozy Cream za intenzivnu njegu bebine osjetljive kože umiruje, obnavlja i vlaži kožu čineći je mekom i nježnom na dodir. Ova ugodna krema zamišljena je za intenzivnu njegu babine osjetljive kože, pelenskog područja i zaštitu od vanjskih utjecaja. Nanošenjem na kožu stvara se tanak zaštitni film, a ljekoviti sastojci u formuli pružaju protuupalno i antialergijsko djelovanja u slučajevima dermatitisa, ekcema, opeklina od sunca i drugih iritacija i alergijskih reakcija.

Cozy Cream za intenzivnu njegu bebine osjetljive kože umiruje, obnavlja i vlaži kožu čineći je mekom i nježnom na dodir. Potrebno ju je samo nanijeti na čistu i suhu kožu prema potrebi. Ova ugodna krema zamišljena je za intenzivnu njegu babine osjetljive kože, ali i kao krema za problematična područja i zaštitu od atmosferilija (vjetra, sunca, isušivanje u klimatiziranim prostorima i sl.). Nanošenjem na kožu stvara se tanak zaštitni film čineći je pritom mekom i nježnom na dodir. Ljekoviti sastojci Cozy kreme imaju protuupalna i antialergijska djelovanja te je tako čine blagotvornom i u slučajevima dermatitisa, ekcema, opeklina od sunca i drugih iritacija i alergijskih reakcija na dječjoj koži.

Primjerena je za njegu djece od njihovog rođenja. Pogodna je za vegane. Svi proizvodi izradjeni su od reciklirane plastike i dermatološki ispitani.

- krema za intenzivnu njegu bebine osjetljive kože

- umiruje, obnavlja i vlaži kožu

- izuzetno pogodna i blagotvorna za njegu pelenskog područja

- zaštita od atmosferilija (vjetar, sunce, zrak u klimatiziranim prostorima)

- učinkovito umiruje simptome dermatitisa, ekceme, opekline od sunca

- protuupalno i antialergijsko djelovanje

- ključni sastojci: eterično ulje i hidrolat kamilice

- za svakodnevnu njegu

Ključni ljekoviti spojevi u kamilici i sastavnice eteričnog ulja dobivenog iz cvata kamilice su: sekundarni metaboliti i antiseptici kamazulen (2,3-10,9 %), α-bisabolol (4,8-11,3 %), α-bisabolol oksidi A (25,5-28,7 %) i α-bisabolol oksidi B (12,2-30,9 %).

Svi sastojci imaju:

- protuupalno

- antialergijsko

- antiseptičko

- spazmolitičko

- sedativno djelovanje.

Značajke: Njeguje i obnavlja, vlaži i umiruje, hidratizira kožu

Prednosti: Pogodna i za osjetljivu kožu

Ključni sastojci: Eterično ulje i hidrolat kamilice

Učinak: Čisti i umiruje

Sastav: Aqua (Water), Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Water, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Glycerin, Prunus Amygdalus (Sweet Almond) Dulcis Oil, Tocopherol, Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol.

Uporaba: Nanijeti na čistu i suhu kožu prema potrebi. Ova ugodna krema zamišljena je za intenzivnu njegu bebine osjetljive kože, ali i kao krema za problematična područja i zaštitu od atmosferilija (vjetra, sunca, isušivanje u klimatiziranim prostorima i sl.). Nanošenjem na kožu stvara se tanak zaštitni film čineći je pritom mekom i nježnom na dodir. Ljekoviti sastojci Cozy kreme imaju protuupalna i antialergijska djelovanja te je tako čine blagotvornom i u slučajevima dermatitisa, ekcema, opeklina od sunca i drugih iritacija i alergijskih reakcija na dječjoj koži.

Upozorenje: Proizvod sadrži sastojke prirodnog podrijetla te se njegova boja može blago promijeniti s vremenom, bez utjecaja na svojstva proizvoda. Boja i miris mogu varirati od serije do serije. Samo za vanjsku uporabu. Čuvati izvan dohvata djece.

Zemlja podrijetla: Hrvatska

Veličina: 100 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
100
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Tijelo
Pogodno za
Bebe
Djeca
Dojenčad
Sadrži biljke
Kamilica (Matricaria chamomilla)
Posebni atributi
Bez parabena
Prirodno
Vegansko
Pogodno za vegetarijance
Da
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Tip kože
Osjetljiva
Problemi kože
Osjetljiva koža

Uočivši blagodati ulja i hidrolata odlučili smo proizvedenim sirovinama dodati vrijednost i stvoriti vrhunske proizvode za njegu beba i djece.

Dizajnirali smo proizvode na bazi organske kamilice omogućivši djeci najbolju njegu i zaštitu bez suvišnih umjetnih dodataka. Svi proizvodi prošli su niz laboratorijskih ispitivanja i samo potvrdili učinkovitosti i blagotvornost kamilice u njezi naših tijela.

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu