Rilastil Dermastil MD mast

Rilastil Dermastil MD mast

Formulirana za pelenski i kontaktni dermatitis te upaljenu kožu. Obogaćeno cinkovim oksidom 20 %, vitaminom E 10 % i pantenil triacetatom 2,5 % (provitamin B5).

C047915
13,37 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Formulirana za pelenski i kontaktni dermatitis te upaljenu kožu. Obogaćeno cinkovim oksidom 20 %, vitaminom E 10 % i pantenil triacetatom 2,5 % (provitamin B5).

Bezvodna mast namijenjena sprječavanju i ublažavanju simptoma kožnih upala te nadraženosti pelenskog područja kod dojenčadi i djece. Smanjuje crvenilo, svrbež i nadraženost u slučaju pelenskog osipa te ponovno vraća osjećaj ugode najosjetljivijoj i najnježnijoj koži.

Uporaba: nanesite mast na zahvaćena područja i lagano umasirajte.
Dnevna primjena: svaka dva sata, odnosno pri svakom mijenjanju pelena pažljivo očistite i osušite kožu te ravnomjerno nanesite tanki sloj masti.
Noćna primjena: očistite kožu i na nju nanesite obilni sloj masti. Ponovite postupak pri svakom noćnom mijenjanju pelena. Preporučuje se korištenje masti zajedno s Dermastil Pediatric šamponom za tijelo i kosu od 400ml.


UPOZORENJE: SAMO ZA VANJSKU PRIMJENU. Nemojte nanositi mast na ozlijeđenu kožu.
Proizvod ne koristite drugačije nego što je ovdje navedeno. Ako ste preosjetljivi na sastojke, proizvod ne koristite. U slučaju nuspojava prestanite s primjenom te se posavjetujte s liječnikom. U SLUČAJU DODIRA S OČIMA: temeljito ispirati vodom nekoliko minuta. Čuvati izvan dohvata i pogleda djece. Skladištiti zatvoreno i zaštićeno od topline.
NE SADRŽI PARFEME, PARABENE, DERIVATE PŠENICE, PETROLATUM (VAZELIN, VAZELINSKO ULJE), LANOLIN I DERIVAT LANOLINA – ISPITANO NA NIKAL, KOBALT, KROM, PALADIJ I ŽIVU*
*Manje od 1 ppm. Manje količine mogu uzrokovati pretjeranu osjetljivost kože.


Proizvođač: Istituto Ganassini S.p.A. di Ricerche Biochimiche, 20139 Milano, Italija

Veličina: 50 g

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
50
Jedinica mjere
gram
Oblik
Mast
Pakiranje
Tuba
Mjesto primjene
Stražnjica
Zemlja porijekla
Italija
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu