• %
Stada Probielle Junior kapsule

Stada Probielle Junior kapsule

Kombinacija 4 soja bakterija, inulina, fruktooligosaharida i važnih vitamina B6 i C. 

C054730y
9,02 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 10,02 € -10%

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Kombinacija 4 soja bakterija, inulina, fruktooligosaharida i važnih vitamina B6 i C.  Posebno se preporuča za djecu u kolektivima (vrtići, škole i slično) 

Kulture mikroorganizama: Kompleks 4 soja bakterija, Lacticaseibacillus rhamnosus,  Lactobacillus helveticus, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium bifidum

Ostali sastav: Inulin, Fruktooligosaharidi, Vitamin C, Vitamin B6

Sastav: krumpirov škrob, inulin, kapsula (hidroksipropil metil celuloza); sojevi bakterija (mogu sadržavati tragove mlijeka i soje), fruktooligosaharidi, L-askorbinska kiselina, piridoksin hidroklorid.

Uporaba: Za djecu stariju od 1 godine i odrasle - za vrijeme jela, jednom na dan jedna kapsula, koja se može otvoriti. Dnevna doza se po potrebi može udvostručiti. Kapsule se mogu popiti cijele s vodom ili se otvoriti i sadržaj pomiješati s vodom, mlijekom ili drugom hranom sobne temperature. Djeci do 3 godine ne davati da gutaju cijelu kapsulu, već samo sadržaj (prašak) iz kapsule u hrani ili piću.

Napomena: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Prikladno je za trudnice i dojilje, ali nije prikladno za djecu mlađu od 1 godine. Ako se sukladno uputi uzimaju dnevno dvije kapsule, ne preporučuje se uzimanje dodatnih kultura mikroorganizama.

Veličina: 30 kapsula

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
30
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Kapsule
Pogodno za
Djeca
Sadrži probiotike
Bifidobacterium bifidum
Bifidobacterium infantis
Lactobacillus helveticus
Lactobacillus rhamnosus
Sadrži ostalo
Inulin
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Stada je vodeći proizvođač visokokvalitetnih farmaceutskih proizvoda, zastupljena u više od 30 zemalja u oko 50 podružnica širom svijeta. Proizvodi marke Ibudolor Direkt, Oronazol, Ibufix, Marsovci, Snup i Ladival su među najprodavanijim u svojoj kategoriji proizvoda. Svojim proizvodima pomažemo ljudima da se zaštite i vode dostojanstven i zdrav život.

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu