Medex Kolagen Lift tekućina
Medex Kolagen Lift tekućina
Medex Kolagen Lift tekućina
Medex Kolagen Lift tekućina
Medex Kolagen Lift tekućina
Medex Kolagen Lift tekućina

Medex Kolagen Lift tekućina

Tekući dodatak prehrani za smanjenje bora i pomlađeni izgled kože.

C051868
27,66 €
(92.2€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Tekući dodatak prehrani za smanjenje bora i pomlađeni izgled kože. Bez umetnih boja i aroma.

Patentirani riblji kolagen Naticol smanjuje bore te povečava čvrstoću i elastičnost kože. Vitamini A, E i C i minerali cink i selen doprinose održavanju zdrave kože i zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Prekomjerna upotreba može imati laksativni učinak. Ne preporučujemo njegovu upotrebu osobama koje su alergične na bilo koji sastojak. Zbog sastojka prirodnog porijekla mogu postojati manja odstupanja u izgledu proizvoda. Pjenjenje je prirodna pojava zbog visokog sadržaja proteina u proizvodu. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena ili nadomjestak uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Čuvajte izvan dohvata djece! Čuvajte na tamnom i suhom mjestu na temperaturi do 25 °C. Nakon otvaranja čuvajte u hladnjaku. Potrošite u roku od mjesec dana od otvaranja.

Sastojci: Voda, hidrolizirani RIBLJI kolagen Naticol®, emulgator: sirup sorbitola, koncentrirani sok od kruške, vitamin C (L-askorbinska kiselina), koncentrirani sok od crnog ribiza, hidrolizirani RIBLJI elastin, hijaluronska kiselina (natrijev hijaluronat), niacin, vitamin E (alfa tokoferol acetat), vitamin A (retinil palmitat), vitamin D (kolekalciferol), cinkov glukonat, L-selenometionin, sredstvo za reguliranje kiselosti: limunska kiselina, prirodne arome, konzervansi: kalijev sorbat, natrijev benzoat. Može sadržavati rakove i proizvode od njih.

Uporaba: Preporucena dnevna kolicina je 20 ml koja se može dozirati u priloženom poklopcu. Konzumirajte ga samostalno ili s napitkom. Preporuca se uzimanje od minimalno 60 dana. Prije uporabe protresite! Pjenjenje je prirodna pojava zbog visokog sadržaja proteina u proizvodu.

Veličina: 300 ml

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
300
Jedinica mjere
mililitar
Oblik - oralni preparati
Tekućina
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži vitamine
Vitamin C
Sadrži ostalo
Hijaluronska kiselina
Kolagen
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Čuvati izvan dosega djece.
Zemlja porijekla
Slovenija
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu