Herbiko Afrička šljiva Forte kapsule

Herbiko Afrička šljiva Forte kapsule

Afrička šljiva Forte je dodatak prehrani na bazi ekstrakta kore afričke šljive i aminokiseline S - adenozil- L -metionina (SAM-e). Proizvod je namijenjen za poboljšanje funkcije prostate i mokraćnih puteva, dobrom raspoloženju i mentalnoj snazi.

C047460
24,47 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Afrička šljiva Forte je dodatak prehrani na bazi ekstrakta kore afričke šljive i aminokiseline S - adenozil- L -metionina (SAM-e). Proizvod je namijenjen za poboljšanje funkcije prostate i mokraćnih puteva, dobrom raspoloženju i mentalnoj snazi.

Pored pozitivnih utjecaja beta-sitosterola iz kore afričke šljive koji ostvaruju svoju ulogu u metabolizmu testosterona, smanjenju upale, otoka i veličine prostate, dodatan pozitivan utjecaj na zdravlje muškaraca i „dobar osjećaj“ ostvaruje dodatak SAM-e. SAM-e je prirodan molekula koja utječe na sintezu neurotransmitera – serotonina, dopamina, noradrenalina – hormona odgovornih za naše „dobro raspoloženje“. Smanjenje i disbalans serotonina, dopamina i noradrenalina u organizmu utječe na nastanak depresije kao i na različite promjene raspoloženja. Dobro raspoloženje i dobar osjećaj, važni su faktori za normalan libido i kvalitetan seksualni odnos. 

Bez glutena.

Namjena: Normalna urinarna funkcija, zdravlje prostate, smanjen libido i mentalna slabost

Aktivni sastav: SAMe (S-adenozil metionin), Suhi ekstrakt kore afričke šljive standardiziran na min. 2.5% ukupnih fitosterola

Sastav: SAMe (S-adenozil metionin)- 100 mg; Suhi ekstrakt kore afričke šljive  standardiziran na min. 2.5% ukupnih fitosterola - 130 mg   (3.25 mg betasitosterola po kapsuli)

Uporaba: 1 kapsula dnevno uz čašu vode, najbolje uz obrok

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenja: Afrička šljiva FORTE je proizvod isključivo namijenjen odraslim muškarcima (starijim od 18 godina). Ovaj proizvod ne smijete uzimati ako ste preosjetljivi na neki od sastojaka proizvoda. Dodatan oprez je potreban ukoliko se koriste inhibitori 5-alfa-reduktaze ili sabal-palma.

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

Veličina: 10 kapsula 

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
10
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Kapsule
Pogodno za
Odrasli
Sadrži biljke
Afrička šljiva (Pygeum africanum)
Posebni atributi
Bez glutena
Upozorenje
Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom ili ljekarnikom.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Preporučena dnevna doza
1
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu