• %
Stada Daosin tablete

Stada Daosin tablete

Daosin je namijenjen odraslim osobama, adolescentima i djeci (u dobi od 5 godina i starijoj) prilikom konzumacije hrane bogate histaminom. Daosi® nije namijenjen osobama koje su alergične na hranu posredovanu reakcijama imunološkog sustava.

C045648y
29,86 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 33,18 € -10%

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Regulira razinu histamina, uzročnika intolerancije na hranu, i to tako da nadopunjuje količinu probavnog enzima diamin oksidaze prisutnog u našem organizmu.

Pomaže razgradnju histamina iz hrane.

Aktivni sastav: enzim DiAminOksidaza (DAO)

Sastav: stabilizator: mikrokristalična celuloza; hidroksipropilmetil celuloza; saharoza; L-askorbinska kiselina (vitamin C); rižin škrob; sredstvo za glaziranje: šelak; stabilizator: hidroksipropil celuloza; ekstrakt proteina iz bubrega svinje (0,1% DiAminOksidaza); sredstvo za volumen: polivinilpolipirolidon; sredstvo protiv zgrudnjavanja: talk, modificiran škrob; zgušnjivač: natrijeva karboksimetil celuloza; sredstvo za zadržavanje vlage: glicerin.

Uporaba: Za optimalne rezultate, uzmite 1 do 2 kapsule Daosin®-a neposredno prije konzumiranja hrane/sastojaka bogatih histaminom za koje je dokazano da uzrokuju intoleranciju na hranu.
Ako ne želite progutati kapsulu, možete je otvoriti i progutati njezin sadržaj, jer su svi njezini bitni sastojci otporni na djelovanje kiseline iz želuca.

Upozorenje: Daosin® nije učinkovit u suzbijanju simptoma imunološki posredovanih alergija na hranu te alergija na kikiriki i gluten. Obavezno zatražite savjet liječnika prije nego što počnete uzimati ovaj proizvod ili ako već uzimate antihistaminike. Čuvajte ovaj proizvod izvan dohvata djece. Ako se simptomi povezani uz intoleranciju na hranu nastave ili pogoršaju, prestanite uzimati ovaj proizvod i zatražite savjet liječnika. Ako ste trudni ili dojite, posavjetujte se s liječnikom.

Veličina: 30 kapsula

Registracija
Hrana za posebne medicinske potrebe
Količina
30
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Kapsule
Sadrži vitamine
Vitamin C
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Čuvati izvan dosega djece.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Stada je vodeći proizvođač visokokvalitetnih farmaceutskih proizvoda, zastupljena u više od 30 zemalja u oko 50 podružnica širom svijeta. Proizvodi marke Ibudolor Direkt, Oronazol, Ibufix, Marsovci, Snup i Ladival su među najprodavanijim u svojoj kategoriji proizvoda. Svojim proizvodima pomažemo ljudima da se zaštite i vode dostojanstven i zdrav život.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu