Endocare Expert drops Illuminating serum
40

Preporučuju dermatolozi

Endocare Expert drops Illuminating serum

Protokol za depigmentaciju.
C052714
35,95 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 3 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 3 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,60 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Dnevni i noćni protokol za svakodnevnu upotrebu sa serumskom teksturom, kombinacijom aktivnih sastojaka i patentiranom tehnologijom tvrtke Cantabria Labs za sjajnu kožu i ujednačen tonus.

Illuminating Serum je dnevni tretman s kombinacijom aktivnih sastojaka koji jačaju obrambeni mehanizam kože, štite i popravljaju od onečišćenja i drugih vanjskih utjecaja. Za postizanje sjajne i blistave kože.

Pigment Balance serum je noćni tretman s dvostrukim aktivnim sustavom depigmentiranja: azelaični sustav i traneksamična kiselina koji smanjuju proizvodnju melanina i umanjuju tragove mrlja na koži. Serum je osnažen retinolom koji ima obnavljajuće aktivno djelovanje. Upotrebom seruma postiže se ujednačeniji i svjetliji ton kože.

Nekomedogen. Testiran pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom.

Tip kože: svi tipovi kože, osobito koža bez sjaja i sklona hiperpigmentaciji, ne preporučuje se za osjetljivu kožu

Sastav: Illuminating serum – SCA®, EDAFENCE®, stabilizirani vitamin C; Pigment Balance serum – retinol, Bakuchiol (biljna alternativa retinolu koja je idealna za osjetljivu kožu), traneksamična i elagična kiselina, azelaični sustav

Uporaba: Nanesite Illuminating serum ujutro, a Pigment balance serum navečer na čistu i suhu kožu.

Napomena: Protresite prije upotrebe. Prilikom prvih aplikacija normalna je pojava laganog peckanja. Ukoliko se iritacija nastavi, smanjite upotrebu proizvoda ili potpuno prestanite s upotrebom. Izbjegavajte kontakt s očima, područjem oko očiju i sluznicom. Tijekom dana koristite kremu sa zaštitnim faktorom. Boja proizvoda može varirati zbog visokih koncentracija aktivnih sastojaka, što ne utječe na njegovu učinkovitost. Čuvati na temperaturi ispod 30°C.

Veličina: Illuminating serum: 1 x 10 ml, Pigment Balance serum: 1 x 10 ml

Registracija
Kozmetika
Oblik
Serum
Mjesto primjene
Lice
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Problemi kože
Starenje kože - anti-age
40

Preporučuju dermatolozi

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu