Bionike Procutase Cica-plus umirujući gel za obnovu kože
40

Preporučuju dermatolozi

Bionike Procutase Cica-plus umirujući gel za obnovu kože

Bionike Procutase Cica-plus gel se koristi za umirenje oštećene kože.

C053842 x
13,50 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Nažalost ovaj proizvod trenutno nije raspoloživ.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Bionike Procutase Cica-plus gel se koristi za umirenje oštećene kože, osobito nakon različitih estetskih i kozmetičkih zahvata, primjene dermalnih filera, estetske korekcije očnih kapaka, nakon postupka mikropigmentacije obrva i usana, tretmana laserom, pilinga, dermoabrazije i liftinga, kao i na različitim površinskim oštećenjima kože. Uski otvor na tubi omogućuje precizno nanošenje izravno na kapke, rubove usana ili područje oko očiju i usana.

Kombinacija aktivnih sastojaka patentirana pod nazivom CicaSystem sadrži pantenol, hijaluronsku kiselinu i esktrakt biljke Centella asiatica. Pantenol štiti kožu, hrani i umiruje nadražaj. Hijaluronska kiselina potiče regeneraciju kožne barijere, smanjuje gubitak vode u površinskom sloju kože i osigurava dugotrajnu hidrataciju. Ekstrakt biljke Centella asiatica djeluje na zaštitu od formiranja ožiljaka (keloida) i umiruje, poboljšava regeneraciju epidermisa i ublažava bol. Ionizirana voda potiče procese zacjeljivanja i održava mikrookoliš oštećenog mjesta na koži čistim i dobro hidratiziranim. 

Uporaba: Nanijeti gel na oštećenu kožu i prema potrebi ponavljati nanošenje. Pogodan je za primjenu na području  oko očiju, na kapcima, rubovima usana i obrva te na izrazito osjetljivim dijelovima lica. 

Veličina: 40 ml 

Registracija
Kozmetika
Mjesto primjene
Oči
Usne
Sadrži ostalo
Hijaluronska kiselina
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
40

Preporučuju dermatolozi

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu