• %
Apivita Božični set 2023 Queen bee light Promo pakiranje

Apivita Božični set 2023 Queen bee rich Promo pakiranje

Apivita Božični set 2023 Queen bee light. Sadrži: Apivita Queen bee krema protiv starenja bogate teksture s grčkom matičnom mliječi, Apivita Queen bee serum s grčkom matičnom mliječi i Apivita Queen bee krema za područje oko očiju s grčkom matičnom mliječi. Promo pakiranje.

C057768
90,00 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 9 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 9 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 1,80 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Promo pakiranje.

Apivita Božični set 2023 Queen bee rich.

Sadrži:

Apivita Queen bee krema protiv starenja bogate teksture s grčkom matičnom mliječi,

Apivita Queen bee serum s grčkom matičnom mliječi

i

Apivita Queen bee krema za područje oko očiju s grčkom matičnom mliječi

Apivita Queen bee krema protiv starenja bogate teksture s grčkom matičnom mliječi

Luksuzna krema, bogate teksture namijenjena normalnoj do suhoj i jako suhoj koži koja pruža potpunu njegu koži lica obogaćena inkapsuliranom matičnom mliječi, patentiranim propolisom i fermentiranim medom timijana koji pružaju i zadržavaju hidrataciju, potiču kožu na dubinsku obnovu koja zaglađuje kožu, poboljšava gustoću i čvrstoću kože, redefinira konture lica i sprječava nastanak i smanjuje vidljivost pigmentacijskih nepravilnosti te pruža sjaj i ujednačen ten.

Za bolji učinak kremu je najbolje nanijeti nakon Queen Bee seruma.

Apivita Queen bee serum s grčkom matičnom mliječi

Luksuzni serum koji prodire do najdubljih slojeva kože, savršeno upotpunjava njegu kože lica uz dnevnu ili noćnu kremu. Djeluje kao booster, zaglađuje kožu, pruža hidrataciju i blistavost. Savršen je kao priprema kože za make-up. Zaglađuje mikroreljef kože, radi revolucionarni lifting efeki i V remodeliranje lica u samo 30 minuta.

Apivita Queen bee krema za područje oko očiju s grčkom matičnom mliječi

Savršena krema namijenjena osjetljivom području oko očiju, biotehnološki sastojak iz voda Mediterana učvršćuje, a onaj iz voda Arktika ima izvrstan učinak zaglađivanja. Koži vrača hidrataciju i prirodni sjaj štiteći kožu od plave svjetlosti.

Uporaba: Najbolje je nanositi kremu uz nježnu masažu tako da zagrijemo kremu prstima i lagano kružimo u smjeru kazaljke na satu od nosa do obrva i od obrva di nosa.

Napomena: Namijenjeno samo za vanjsku upotrebu.

Registracija
Kozmetika
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Krema
Paketi
Serum
Mjesto primjene
Lice
Oči
Sadrži ostalo
Matična mliječ
Med
Propolis
Namjena
Hidratacija
Njega
Tip kože
Masna
Normalna
Problemi kože
Starenje kože - anti-age

APIVITA proizvodi s prirodnim sastojcima i do 100%, spajaju ekstrakte 5.500 biljaka prikupljenih iz Grcke flore sa cistim pcelinjim proizvodima i organskim etericnim uljima. APIVITA nudi veliki broj organskih proizvoda, certificiranih od medunarodnih organizacija. Niti jedan proizvod ne sadr

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu