Pravila nagradnog natječaja Orthomol Immun Pro granulat

Pravila nagradnog natječaja Orthomol Immun Pro granulat  


Organizator

Priređivač nagradnog natječaja je Zdravstvena ustanova Ljekarna Coner sa sjedištem u Bjelovaru, Masarykova 9, u daljem tekstu Organizator u suradnji s Orthomol Hrvatska

 


Trajanje

Natječaj se održava od 13. svibnja do 15. svibnja do 23:59 sati. Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni 16. svibnja u jutarnjim satima na službenoj Facebook stranici Organizatora https://www.facebook.com/LjekarnaConer/

 


Pravo sudjelovanja

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi korisnici društvene mreže Facebook (http://www.facebook.com) koji su državljani i imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj i koji su pratitelji facebook stranice Ljekarna Coner (https://www.facebook.com/LjekarnaConer/). Profil korisnika mora biti u skladu s pravilima Facebooka (https://www.facebook.com/legal/terms). U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Organizatora i ostalih tvrtki uključenih u nagradni natječaj, s užom obitelji. Jedna osoba može samo jednom osvojiti nagradu. Nećemo uzimati u obzir osobe koje se prijavljuju pod različitim profilima niti one s profilima za koje postoji osnovana sumnja da su kreirani isključivo u svrhe sudjelovanja u nagradnim igrama i natječajima te radi umjetnog povećavanja broja odgovora. Komentari osoba koje se natječu pod pseudonimom, koje nisu punoljetne te koje nam nakon osvajanja nagrade ne pošalju ispravne podatke u inbox neće biti uzete u obzir.

 


Način sudjelovanja

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je slijediti niže navedene korake:

a) u komentar ispod objave o nagradnom natječaju odgovoriti na pitanje iz nagradnog posta:

Koja je zemlja porijekla Orthomol proizvoda?

b) označiti osobe za koje smatrate da moraju isprobati ovaj proizvod

 

Odluka o pobjedniku i nagrade

Dobitnika ćemo odabrati i proglasiti po završetku nagradnog natječaja. 

 

Nagrada

Nagrada je Orthomol Immun Pro granulat

Ime osobe koja je osvojila nagradu objavit ćemo na FB stranici Ljekarna Coner 16. svibnja

u jutarnjim satima. Dobitnici nemaju pravo zahtijevati drugu nagradu od one koja je navedena u ovim pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, niti se mogu prenijeti na drugu osobu.

Nakon objave dobitnika potrebno je da isti dostave osnovne osobne podatke: ime i prezime, adresu prebivališta, broj mobitela i e-mail adresu u inbox Facebook stranice Ljekarne Coner u roku od 24 sata.

 

Diskvalifikacija

Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike i ukloniti komentare ako sudionik prekrši ova pravila. Svi sudionici koji su diskvalificirani će biti obaviješteni o diskvalifikaciji preko Facebooka.

 

Predaja nagrada

Dobitnik je dužan u roku 24 sata javiti se u inbox s podacima: broj mobilnog telefona, mail adresa te ime, prezime i adresa na koju će mu nagrada biti poslana poštom. Ukoliko je mjesto prebivališta dobitnika Bjelovar ili Vrbovec, nagradu se može preuzeti osobno u jednoj od naših ljekarni.

 

Zaštita osobnih podataka

Vaši podaci (ime, prezime, adresa, broj mobilnog telefona) kvalificirani su kao osobni podaci i neće se koristiti ni u kakve druge svrhe, niti dijeliti s trećim stranama.

 

Opći uvjeti

Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s pravilima nagradnog natječaja. Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s Pravilima zaštite privatnosti na Facebook stranici Ljekarne Coner, prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja nagradnog natječaja.

 

Ovaj natječaj nije ni na koji način sponzoriran, promoviran ili administriran s ili u suradnji s Facebookom. Natjecatelji dijele informacije s organizatorom, ne s Facebookom.

 

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu