Bionike Defence Refreshing Toning Lotion
40

Preporučuju dermatolozi

Bionike Defence Refreshing Toning Lotion

Tonik za normalnu i suhu kožu, s osvježavajućim učinkom,
C049494 x
13,01 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Nažalost ovaj proizvod trenutno nije raspoloživ.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Ekstrakt aloje vere ima hidratizirajuća, umirujuća, ponovno epitelizirajuća i zaštitna svojstva. Ružina vodica ima umirujući učinak. Ekstrakt hamamelisa ima nježno adstrigentno djelovanje. Hidratantni kompleks (sorbitol, natrijev PCA i natrijev laktat) ima učinak na ravnotežu u hidrolipidnom sloju kože.

Bezalkoholni tonik idealan je za završni korak čišćenja i toniziranje kože lica. Djeluje odmah nakon nanošenja, pruža osjećaj osvježenja i ugode. Obogaćen je ružinom vodicom i ekstraktom hamamelisa te sastojcima za umirenje nadražaja, hidrataciju i osvježenje. Tonik je pogodan za suhu i osjetljivu netolerantnu kožu, preosjetljivu na teške metale (nikal), konzervanse, parfeme i gluten.

Uporaba: Natopiti blazinicu tonikom-losionom i nanijeti na lice i vrat. Nježno obrisati kožu i po potrebi ponoviti, kako bi se uklonili svi tragovi sredstva za čišćenje, a koža osvježila.

Veličina: 200 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
200
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Tonik
Mjesto primjene
Lice
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Problemi kože
Osjetljiva koža
40

Preporučuju dermatolozi

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu