Gaia Naturelle BHA tonic - Tonik s BHA kiselinama

Gaia Naturelle BHA tonic - Tonik s BHA kiselinama

BHA tonic za intenzivno čišćenje kože. Tonik sadrži salicilnu kiselinu i ekstrakt čajevca koji učinkovito prodiru u pore i otapaju masnoće, što pomaže kod sprječavanja nastanka prištića i mitesera.

C057573
20,50 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Tonik sadrži salicilnu kiselinu i ekstrakt čajevca koji učinkovito prodiru u pore i otapaju masnoće, što pomaže kod sprječavanja nastanka prištića i mitesera.

Osim toga, sadrži hijaluronsku kiselinu i niacinamid koji vlaži kožu i pomaže u održavanju prirodnog pH.

- za mješovitu i masnu kožu

- 2 % salicilne kiseline za učinkovito čišćenje pora i mitesera

- navlaži kožu i pomaže u održavanju prirodnog pH kožeTonik pomaže ujednačiti pH kože i ukloniti ostatke nečistoća.

Tonik će našu kožu nježno osvježiti, bez oduzimanja prirodne vlage. To znači da tonik ne nadražuje osjetljivu kožu i ne isušuje ju. Tonik pripremi kožu za lakše prodiranje hidratantne kreme nakon čišćenja i drugih tretmana koje primjenjujete u njezi kože.

BHA kiseline su jedna od najboljih sastojaka za njegu kože u borbi protiv prištića, mitesera i drugih  problema s kožom. Salicilna kiselina (2 %) koju sadrži BHA tonik, ima sposobnost prodrijeti u dublje slojeve kože i „otopiti“ mrtve stanice kože i tako očistiti začepljene pore.

Salicilna kiselina ima sposobnost smanjiti crvenilo i otekline na koži. Primjena BHA kiselina se preporučuje kod vrlo masne kože jer smanjuje izlučivanje sebuma i sprječava nastanak akni.

Prednosti: 

- Pomaže kod održavanja prirodnog pH kože i štiti kožu od isušivanja i zatezanja

- Umiruje i vlaži kožu

- Pomaže ukloniti ostatke ulja, šminke ili sredstva za čišćenje

- Priprema kožu na lakšu apsorpciju aktivnih sastojaka drugih proizvoda

- Nakon primjene vaša koža je svježa i napeta

Aktivni sastav:

Niacinamid (Vitamin B3) - Nanošenje vitamina B na kožu, stimulira proizvodnju novog kolagena. Osim toga, smiruje nadraženu kožu, uspješno njeguje osjetljivu kožu, smanjuje izlučivanje sloja a pritom kožu ne isušuje.

Hijaluronska kiselina - je jedna od najboljih hidratantnih sastojaka koje proizvodi naše tijelo. Kožu obnavlja, hidratizira i zacjeljuje te štiti od slobodnih radikala. Nakon nanošenja hijaluronske kiseline, koža je mekša i glatka, što smanjuje vidljivost bora.

Glicerin - Glicerin je prirodni humektant koji koži pomaže zadržati vlagu, što prispijeva boljoj hidrataciji kože. Glicerin poboljšava teksturu kože. Nakon nanošenja je koža meka i glatka.

Ekstrakt zelenog čaja - Ekstrakt listova zelenog čaja je bogat izvor antioksidansa koji štite kožu od oštećenja nastalih zbog djelovanja slobodnih radikala koje uzrokuju UV zrake. Osim toga, ekstrakt zelenog čaja sadrži tanine koji smiruju kožu.

Salicilna kiselina - Salicilna kiselina je organska kiselina koja spada u skupinu beta hidroksi kiselina (BHA). U kozmetici ju upotrebljavaju zbog sposobnosti dubokog prodiranja u pore kože, koje očisti od prekomjernih masnoća i nečistoća. Zbog piling učinka, se salicilna kiselina često koristi za uklanjanje odumrlih stanica kože, što pomaže kod poboljšanja teksture i tonusa kože.

Sastav: Aqua, Sodium Salicylate, Glycerin, Polyglyceryl-10 Caprylate/Caprate, Dimethyl Sulfone, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, Cedrus Atlantica Bark Oil, Camellia Sinensis Leaf Extract, Litsea Cubeba Fruit Oil, Lactic Acid, Citral*, Limonene*, Linalool*

*tvari prirodno prisutne u eteričnim uljima

Uporaba: Tonik nanesite na očišćeno kožu lica ujutro i navečer. Kada upotrebljavate tonik s kiselinama, ujutro obavezno nanesite i kremu sa zaštitnim faktorom.

Upozorenja: Samo za vanjsku upotrebu. Izbjegavajte kontakt s očima. Ako ste alergični na aspirin (acetilsalicilat), upotreba se strogo zabranjuje.

Veličina: 130 ml

Registracija
Kozmetika
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Tonik
Mjesto primjene
Lice
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži biljke
Zeleni čaj (Camellia sinensis)
Sadrži ostalo
Glicerol
Hijaluronska kiselina
Niacinamid
Salicilna kiselina
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Namjena
Čišćenje i higijena
Tip kože
Masna
Mješovita
Problemi kože
Masna koža

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu