Sorion krema za njegu kože tijela

Sorion krema za njegu kože tijela

Regenerativna krema za njegu kože zahvaćena psorijazom, neurodermatitisom i ekcemom. Ajurvedska krema s nimom, hladno prešanim kokosovim uljem i kurkumom.

Količina ml
KN
62,28 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 6 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 6 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 1,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Regenerativna krema za njegu kože zahvaćena psorijazom, neurodermatitisom i ekcemom. Ajurvedska krema s nimom, hladno prešanim kokosovim uljem i kurkumom.

Sorion krema je ajurvedski pripravak s prirodnim sastojcima. Zahvaljujući posebnoj kombinaciji pažljivo odabranih, visokokvalitetnih i prirodnih ajurvedskih sastojaka (nim, kurkuma, indijski broć, slatki indrajao i hladno prešano kokosovo ulje), Sorion krema je naročito pogodna za intenzivnu njegu hrapave, nadražene i ljuskaste kože te kože zahvaćene crvenilom i svrbežom. Za njegu vlasišta su dostupni Sorion šampon i Sorion losion.

- ajurvedska formula s prirodnim uljima i biljnim ekstraktima

- intenzivna regenerativna krema za suhu te akutno ili kronično nadraženu kožu

- pogodna za nadraženu i upaljenu kožu te kožu zahvaćenu crvenilom i svrbežom i kao dodatak sredstvima za tretiranje psorijaze, neurodermatitisa, herpesa i ekcema (npr. seboroični ekcem)

- bez silikona i parabena

- može se koristiti i za tijelo i za lice

- dermatološki ispitana kompatibilnost s kožom

- pogodna za sve tipove kože i djecu od 3 godine naviše

Sastav: vazelin, hladno prešano kokosovo ulje (Cocos nucifera), mikrokristalinični vosak, parafinski vosak, nim (Azadirachta Indica – ekstrakt kore i lista), kurkuma (Curcuma longa – ekstrakt gomolja), indijski broć (Rubia cordifolia – ekstrakt korijena i stabljike), slatki indrajao (Wrightia tinctoria – ulje iz lista), miris, BHA (butilirani hidroksianizol), titanijev dioksid, benzil alkohol

Uporaba: Ako je koža ljuskasta ili zahvaćena crvenilom, nanijeti kremu tapkanjem, bez utrljavanja. Ne nanositi na otvorene rane ili inficirane posjekotine. Kremu možete koristiti, bez stanke, 2-3 puta dnevno. Nakon primjene izbjegavati direktno izlaganje suncu. Izbjegavati kontakt s očima i sluznicama.

Napomena: Samo za vanjsku upotrebu. Budući da je riječ o proizvodu s prirodnim sastojcima, boja i konzistencija mogu se razlikovati, ali to ne utječe na njegu. Čuvati izvan dohvata djece (zbog opasnosti od gutanja). Pohraniti na hladnom i suhom mjestu.

Veličina: 60 ml ili 150 ml 

Registracija
Kozmetika
Količina
60
150
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Lice
Tijelo
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži biljke
Indijski broć (Rubia cordifolia)
Kokos (Cocos Nucifera)
Kurkuma (Curcuma zedoaria)
Nim (Azadirachta indica)
Slatki indrajao (Wrightia tinctoria)
Posebni atributi
Bez parabena
Bez silikona
Upozorenje
Samo za vanjsku primjenu.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Tip kože
Svi tipovi
Problemi kože
Ekcemi
Osjetljiva koža
Suha koža
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu