Biovitalis Start paket
Biovitalis Start paket
Biovitalis Start paket
Biovitalis Start paket
Biovitalis Start paket
Biovitalis Start paket
Biovitalis Start paket
Biovitalis Start paket
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Biovitalis Start paket

Bestselleri za njegu kože kod atopijskog dermatitisa u pakiranjima od 50 ml

C057360
16,99 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Isprobajte potpunu njega kod atopijskog dermatitisa za cijenu jedne kreme

Isprobajte cijelu Biovitalis liniju za atopiju u praktičnim pakiranjima od 50ml. Start paket je dovoljan za tjedan dana njege osjetljive dječje kože opterećene atopijskim dermatitisom. Taman dovoljno da se vide prvi rezultati, bez financijskog izdatka na velika pakiranja. Osim za upoznavanje s linijom za atopiju, ovaj paket je odličan i za putovanja - tubice od 50ml smiju čak i na avion. 

Start paket kod atopijskog dermatitisa sadrži:

Emulziju za njegu vrlo suhe kože sklone atopiji 50ml

Fluid za pranje vrlo suhe kože sklone atopiji 50ml

Balzam Akut za njegu vrlo suhe kože sklone atopiji 50ml

Emulzija je dermatološki ispitana krema, razvijena za specifičnu njegu vrlo suhe kože i kože opterećene atopijskim dermatitisom. Umiruje kožu, intenzivno je hrani i vlaži te ju štiti od isušivanja. Inovativnom i jedinstvenom kombinacijom prirodnih aktivnih sastojaka razvijena je učinkovita receptura koju potpisuje farmaceut. Emulzija je prilagođena svim tipovima kože: nježnoj i osjetljivoj dječjoj koži (od rođenja nadalje), kao i vrlo suhoj koži u odrasloj dobi.

Fluid je dermatološki ispitan proizvod, razvijen za pranje i čišćenje vrlo suhe kože i kože opterećene atopijskim dermatitisom. Fluid sadrži sindet - blagi sapun koji kožu čisti nježno i ne isušuje ju. pH sindeta se prilagođava pH vrijednosti kože i ima znatno manji iritativni potencijal u odnosu na sapune. Fluid je obogaćen ekstraktom zobi zbog čega dodatno njeguje i umiruje suhu i osjetljivu kožu. Koža postaje umirena, nježna i meka. Može se koristiti za pranje nježne i osjetljive kože od rođenja nadalje, kao i u odrasloj dobi u slučaju vrlo suhe kože, na čak 3 načina: umirujuća kupka - šampon za kosu - gel za tuširanje.

Balzam AKUT osigurava intenzivnu obnovu i zaštitu ciljanih područja na koži opterećenoj atopijskim dermatitisom. Obnavlja lipidnu barijeru i jača prirodni imunitet kože. Trenutno umiruje svrbež, iritaciju i crvenilo.

- Emulzija, Fluid i Balzam AKUT ne sadrže kortikosteroide.

- Kako bismo osigurali mikrobiološku stabilnost i kvalitetu proizvoda, odabrali smo ekološke konzervanse, vodeći pritom računa da budu nježni prema koži.

- Emulzija i Balzam AKUT su dostupni u pojedinačnom pakiranju od 150 ml, a Fluid u pojedinačnom pakiranju od 250 ml.

- Emulzija i Fluid su savršeni i za njegu i pranje nježne, osjetljive bebine kože, od prvog dana života.

- Bez glutena.

- Bez alkohola.

- Bez sastojaka životinjskog podrijetla.

- Proizvodi nisu testirani na životinjama.

Pronalazak odgovarajuće njege za kožu sklonu atopiji može biti dugotrajan i prilično skup proces, naročito kada tražite najbolju kremu za atopijski dermatitis za bebe i djecu. U ovom praktičnom paketu isprobat ćete proizvod za pranje, kremu koja umiruje i balzam za kritična područja, i to sve za cijenu jedne kreme standardne veličine. Pakiranja od 50 ml veća su od klasičnih testera u vrećici, što znači da se Emulzija, Fluid i Balzam AKUT mogu konkretno isprobati. S druge strane, ako vam bilo koji od proizvoda ne odgovara, neće vam biti žao prestati ga koristiti ga, kao što je to u slučaju full size pakiranja. 

Start paket:

- sadrži praktična pakiranja od 50 ml

- sadrži sve za pranje, njegu i intenzivan tretman je klinički testiran

- može se koristiti za bebe od prvog dana

- mogu ga koristiti odrasli

- može se koristiti na licu, rukama i tijelu.

- Hrvatski proizvod. Proizvedeno u Hrvatskoj.

Sastav:

Emulzija za njegu vrlo suhe kože sklone atopiji: aqua (pročišćena voda) cetearyl alcohol* panthenol (provitamin B5) glycerin (glicerol biljnog podrijetla) gossypium oil (ulje sjemenki pamuka) oenothera biennis oil (ulje nocurka) persea gratissima oil (ulje avokada) butyrospermum parkii butter (shea maslac) triticum vulgare germ oil (ulje pšenicnih klica) aloe barbadensis extract (ekstrakt aloe vere) benzyl alcohol* dehydroacetic acid* * ecocert certificirana sirovina

Fluid za pranje vrlo suhe kože sklone atopiji:aqua (pročišćena voda) sodium cocoamphoacetate* avena sativa bran extract (ekstrakt zobi) glycerin (glicerol biljnog podrijetla) lauryl polyglucose* panthenol (provitamin B5) citric acid sodium lauryl glucose carboxylate* sodium cocoyl glutamate* sodium benzoate xanthan gum * ecocert certificirana sirovina

Balzam AKUT: lanolin, aqua, butyrospermum parkii butter (karité maslac), oenothera biennis oil (ulje noćurka), borago officinalis seed oil (ulje boražine), cocos nucifera oil (ulje kokosa), caprylic/capric triglyceride, glycerin, panthenol (provitamin B5), glyceryl stearate SE, tocopherol (vitamin E), glycyrrhiza glabra root extract (ekstrakt korijena sladića), sodium stearoyl glutamate, benzyl alcholol, dehydroacetic acid

Uporaba:

Emulzija se nanosi u tankom sloju na čistu i suhu kožu lica i tijela. Manja količina Emulzije se zagrije među dlanovima i nježnom masažom se utrlja u kožu. Na taj se način pospješuje upijanje prirodnih aktivnih sastojaka u kožu. Primjenom najmanje dva puta dnevno (ujutro i navečer) u kratkom se vremenu korištenja postiže blagotvorni učinak na koži opterećenoj atopijskim dermatitisom.

Fluid se može koristiti kao kupka, šampon za kosu te gel za tuširanje. Dodavanjem Fluida u vodu za kupanje, u količini koja će blago zapjeniti vodu prilikom miješanja, nastaje kupka. Fluid se može nanijeti i izravno na prethodno navlaženu kožu i kosu, te nježno masirati kako bi nastala blaga pjena. Isprati mlakom vodom. Kožu osušiti nježnim tapkanjem ručnikom, izbjegavajući trljanje. Neposredno nakon sušenja, unutar 3 minute, na kožu je potrebno nanijeti Emulziju.

Balzam AKUT nanosi se u tankom sloju na čistu i suhu kožu, više puta tijekom dana na najkritičnija područja.

Veličina:

Emulziju za njegu vrlo suhe kože sklone atopiji 50ml

Fluid za pranje vrlo suhe kože sklone atopiji 50ml

Balzam Akut za njegu vrlo suhe kože sklone atopiji 50ml

Registracija
Kozmetika
Paketi
Količina
50
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Emulzija
Mjesto primjene
Tijelo
Pogodno za
Bebe
Djeca
Dojenčad
Odrasli
Stariji
Sadrži biljke
Aloje vera (Aloe barbadensis)
Avokado (Persea gratissima)
Boražina (Borago officinalis)
Borovnica (Vaccinium myrtillus)
Kokos (Cocos Nucifera)
Noćurak (Oenothera biennis)
Pamuk (Gossypium herbaceum)
Pšenica (Triticum)
Shea - Karite (Butyrospermum parkii)
Sladić (Glycyrrhyza glabra)
Zob (Avena sativa)
Posebni atributi
Bez alkohola
Bez glutena
Bez kortikosteroida
Bez sastojaka životinjskog podrijetla
Proizvod nije testiran na životinjama
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Problemi kože
Ekcemi
Suha koža
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu