Pharmaceris Emotopic Soothing and softening Emolijentna krema
40

Preporučuju dermatolozi

Pharmaceris Emotopic Soothing and softening Emolijentna krema

Emolijentna krema koja smanjuje iritacije i svrbež.

C054867
30,05 €
(150.25€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 3 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 3 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,60 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Emolijentna krema koja smanjuje iritacije i svrbež.

Preporuča se za svakodnevnu njegu i zaštitu suhe, osjetljive i atopične kože sklone iritacijama i alergijskim reakcijama uzrokovanim agresorima iz okoliša. Preporuča se za kronično suhu kožu sklonu prekomjernom ljuštenju, keratinizaciji i mikrooštećenjima koja svrbi. Prikladno za djecu i odrasle s atopijskim dermatitisom (AD) i atopijskim ekcemom, bez dobnih ograničenja. Preporuča se tijekom i nakon farmakološkog tretmana kako bi se ubrzala regeneracija kože između lokalnih tretmana steroidima.

Aktivni sastojci: ulje konoplje / ulje kanole / lanolin / ulje avokada / vitamin E / omega kiseline 3,6,9

Sastav: Aqua (Water), Canola (Canola) Oil, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Petrolatum, Glycerin, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Potassium Cetyl Phosphate, Lanolin, Sodium Polyacrylate, Pentaerythrityl Distearate, Tocopheryl Acetate, Hydroxyacetophenone, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Tocopherol.

Uporaba: Nanesite na očišćenu i suhu kožu tijela. Za svakodnevnu upotrebu, jednom ili dva puta dnevno.

Veličina: 200 ml 

Registracija
Kozmetika
Količina
200
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Krema
Pakiranje
Tuba
Mjesto primjene
Lice
Tijelo
Pogodno za
Bebe
Djeca
Dojenčad
Odrasli
Stariji
Zemlja porijekla
Poljska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Tip kože
Suha
Problemi kože
Suha koža

U laboratoriju svjetski poznate poljske kozmetičke tvrtke Dr. Irena Eris osnovane 1983 godine proizveden je brand Pharmaceris koji je danas prisutan u više od 45 zemalja svijeta.

Pharmaceris je marka proizvoda za njegu kože razvijena da pruža sveobuhvatnu njegu problematične kože. Dermokozmetiku Pharmaceris razvio je tim stručnjaka, koji su kombinirali dermatološka rješenja s naprednim kozmetičkim formulama, kako bi stvorili proizvode koji zadovoljavaju potrebe čak i najzahtjevnijih tipova kože, odnosno potrebe problematične kože. Svi proizvodi testirani su od strane dermatologa, a odabrane linije su također podvrgnute kliničkim ispitivanjima provedenim na nezavisnim istraživačkim institutima.

Ponuda dermokozmetike Pharmaceris nudi prevenciju i pravilnu njegu kože. Svaki od specijaliziranih proizvoda, indiciran slovom u imenu linije proizvoda, pruža učinkovitu njegu za tipove kože koji predstavljaju različita dermatološka stanja.

40

Preporučuju dermatolozi

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu