Ladria Restorative mist
Ladria Restorative mist
Ladria Restorative mist
Ladria Restorative mist
Ladria Restorative mist
Ladria Restorative mist
40

Preporučuju dermatolozi

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Ladria Restorative mist

Obnavljajuća hidratantna maglica. 

N
19,78 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Obnavljajuća hidratantna maglica.

L'Adria Restorative mist u fino raspršenim kapima emulzijske maglice skriva obnavljajuću snagu Jadrana.

U inovativnu hibridnu formulaciju emulzije u toniku utkana je esencija biljke mrižice koja na koži stvara ultrahidratantnu mrežu, ostavljajući je obnovljenom i osnaženom.

Hidratantna snaga tonika i njegujuća moć emulzije isprepleteni su u jednom proizvodu koji se savršeno stapa s kožom u bilo kojem koraku rutine, pa čak i nakon šminke i proizvoda sa zaštitnim faktorom.

Pogodan je za korištenje na svim tipovima kože, uključujući i osjetljivu.

L'Adria Restorative mist u svojim kapljicama čuva tajnu života jadranskog bilja. Na koži stvara mrežu hidratantnih i obnavljajućih sastojaka koji sprečavaju gubitak vlage, intenzivno hidratiziraju i obnavljaju hidrolipidnu barijeru kože.

Tajnu djelovanja otkriva nježna, ali moćna biljka predivnih ljubičastih cvjetova – mrižica. Iako krhkog izgleda, ova biljka krije intenzivnu moć hidratacije i zadržavanja vlage. Rastući u uvjetima visokog saliniteta, mrižica je razvila sposobnost zaštite kako bi mogla cvjetati u stresnom okolišu. Esenciju njenog djelovanja pohranili smo u Restorative mist, kako bi poput mreže hvatala i zadržavala hidrataciju na koži u nepovoljnim uvjetima kojima je naša koža svakodnevno izložena. Upravo vanjski stresori – zagađenjem, suh zrak, vjetar, UV zračenje – narušavaju kožnu barijeru i dovode do iritacija, crvenila i oštećenja.

Esenciji mrižice dodani su niacinamid i kompleks hidratantnih sastojaka morskog porijekla, kako bi pojačali njezino djelovanje. Hidratantni sastojci uronjeni u laganu bazu od maslinovog skvalana i ekstrakta lista masline, poput mreže hvataju vlagu i zadržava je u koži. Milijuni sitnih kapljica njegujućih emolijensa lebde u hidratantnoj vodenoj otopini L'Adria Restorative mist. Prolaskom kroz fini raspršivač, kapljice se pretvaraju u finu mliječnu maglicu te nježno obavijaju kožu u mrežu dubinske hidratacije.

Maslinov skvalan i ekstrakt lista masline čine laganu i brzoupijajuću bazu ove maglice te nadoknađuju koži izgubljene lipide. Koncentrirani jedinstveni kompleks hidratantnih i umirujućih sastojaka – niacinamid, ektoin, adenozin, betain, alantoin i NMF – dovode vlagu do samih stanica kože, štiteći kožu od štetnih vanjskih utjecaja te jačajući zaštitnu barijeru kože. Koža je nahranjena i obnovljena, baršunasto meka i zaštićena. Maglica se trenutno upija bez masnog traga, osjećaja težine, zatezanja ili ljepljivosti.

Izuzetno sitne kapljice L'Adria Restorative mist se stapaju s kožom i šminkom, bez narušavanja teksture pudera i proizvoda sa zaštitnim faktorom. Istovremeno djeluju kao emulzija u spreju, dovodeći koži potrebnu vlagu i njegu, umanjuju vidljivost suhih dijelova kože te produžuju trajnost pudera u prahu i kamenu. Stoga je pogodna za korištenje bilo gdje i kada tokom rutine – prije šminke, nakon šminke ili tokom dana za vraćanje koži izgubljene vlage.

Zbog svoje lagane i brzoupijajuće teksture, L'Adria Restorative mist mogu koristiti svi tipovi kože, a posebno je pogodna za nadraženu i osjetljivu kožu, kao i kožu oštećene barijere.

Ključni sastojci:

- Hidratacija i njegovanje: morska lavanda - mrižica,  niacinamid, ekstrakt lista masline, skvalan iz masline, betain

- Regeneracija: adenozin, alantoin

- Održavanje razine vlage: ektoin, NMF, ekstrakt cikorije

Izgled: Lagana vodenasta tekstura, biserno bijele boje

Miris: Bez mirisa

Ne sadrži: Mikroplastiku, PEG i polisorbate, mineralna ulja, phenoxyethanol, parfem i eterična ulja

Sastav: aqua, butylene glycol, pentylene glycol, betaine, glycerin, niacinamide, ectoin, algae extract, limonium vulgare flower/leaf/stem extract, adenosine, squalane, allantoin,cichorium intybus root extract, olea europaea leaf extract, chondrus crispus extract, glycine, alanine, serine, potassium sorbate, valine, threonine, isoleucine, proline, sodium pca, aspartic acid, pca, sodium lactate, arginine, lactic acid, polyglyceryl-6 stearate, propanediol, helianthus annuus seed oil, sucrose stearate, sodium phytate, polyglyceryl-6 behenate, sodium stearoyl glutamate, citric acid, sodium benzoate

Uporaba: Nanesite nekoliko potisaka L'Adria Restorative mist na čistu kožu, prije seruma i hidratantne kreme. Može se koristit i tijekom dana, radi vraćanja koži izgubljene vlage.

Veličina: 125 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
30
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Sprej
Mjesto primjene
Lice
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži biljke
Cikorija - Vodopija (Cichorium intybus)
Maslina (Olea europea)
Mrižica/morska lavanda (Limonium)
Sadrži ostalo
Adenozin
Alantoin
Ektoin
Niacinamid
Skvalan
Posebni atributi
Bez alkohola
Bez mikroplastike
Bez mirisa
Bez parabena
Bez sulfata
Dermatološki ispitano
Proizvod nije testiran na životinjama
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Namjena
Hidratacija
Tip kože
Osjetljiva
Svi tipovi

L'Adria brend vjeruje u nježnost i pažljivost u revitaliziranju svih tipova kože. Prenosimo to u Vašu rutinu, u skladu s prirodom, inspirirani predivnim Jadranskim morem. Naše formule, osmišljene kao potpora svakoj koži, podarit će Vašem licu hidrataciju i vitalnost te sačuvati Vašu ljepotu.

Vizija L'Adria  brenda je podizanje svijesti o važnosti društveno odgovorne proizvodnje, spajajući blagodati Jadrana u kvalitetnu njegu bez nepoželjnih sastojaka, koji potencijalno izazivaju iritacije. Svi su sastojci na biljnoj i prirodnoj bazi, od emulgatora i zgušnjivača pa sve do bisera naših formulacija - aktivnih sastojaka. Upravo s ciljem smanjenja količine otpada u okolišu, odabrali smo ambalažu od stakla, s vrlo malim udjelom plastičnih elemenata, smještenu u kompaktne papirnate kutijice. Neprestano pratimo inovacije i u skladu s njima ekološki optimiziramo naša pakiranja. Cilj brenda je dugoročno ulaganje u sebe i u ljepotu oko nas održavanjem najljepših plaža i samog Jadrana čistima te podizanjem svijesti o važnosti reciklaže i problemu onečišćenja našeg jedinog planeta.

40

Preporučuju dermatolozi

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Najprodavaniji

Top ponuda

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu