Natural Elements Magnesium Glycinate kapsule
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Natural Elements Magnesium Glycinate kapsule

Ima važnu ulogu u regulaciji stanične funkcije, mišićnoj kontrakciji i opuštanju mišića. 1 kapsula sadrži: 100mg magnezija.

C058450
23,00 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Magnezij u keliranoj formi glicinata, vezan za aminokiselinu glicin, posjeduje najvišu razinu apsorpcije i bioraspoloživosti. Aminokiseline su  učinkoviti vezači metala te su stoga odabrani kao optimalni ligandi za kelate minerala. Upravo zato se dugi niz godina predstavlja kao oblik s optimalnom apsorpcijom. Jedan je  od zastupljenijih minerala u ljudskom tijelu te je bitan za vitalne fiziološke funkcije.

Doprinosi normalnom metabolizmu ugljikohidrata, bjelančevina i masti. Ima važnu ulogu u  regulaciji stanične funkcije, mišićnoj kontrakciji i opuštanju mišića, stvaranju i održavanju tjelesne strukture (kosti, mišićno tkivo) te je kao takav odličan izbor sportašima i osobama koje se bave fizičkom aktivnošću.

Odličan je suplement za osobe s dužim periodom deficita magnezija u organizmu. Osim kod manjka magnezija, koristi se i kod napetosti mišića, zbog opuštajućeg učinka kojeg posjeduje. Nema laksativno djelovanje. Jako je nježan i dobro ga podnose i osobe s osjetljivim probavnim traktom.

- doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji

- ima ulogu u procesu dijeljenja stanica

- doprinosi održavanju normalnih kostiju

- doprinosi održavanju normalnih zubi

- doprinosi ravnoteži elektrolita

- doprinosi normalnoj sintezi proteina

- doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti

- doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije

- doprinosi normalnoj funkciji mišića

- doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava

Nutritivne vrijednosti:

Sadržaj 3 kaps. %PU*

Magnezij 300mg 80%

(iz Magnezijeva glicinata)

* Preporučeni dnevni unos

Sastav: Magnezijev glicinat, Kapsula: HPMC (Hidroksipropil metil celuloza), Antioksidans: Askorbil palmitat

Uporaba: Odrasli, 3 kapsule dnevno  uz obrok.

Napomena: Dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Držati izvan dohvata djece. Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Veličina: 120 kapsula

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
120
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Kapsule
Pogodno za
Odrasli
Sportaše
Sadrži minerale i mikroelemente
Magnezij
Posebni atributi
Bez bojila
Bez fruktoze
Bez laktoze
Bez magnezijeva stearata
Bez zaslađivača
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Doziranje
3x1
Preporučena dnevna doza
3

Natural Elements dodaci prehrani su proizvodi vrhunske kvalitete, dobiveni od najkvalitetnijih sirovina 100%-tne čistoće te biološki aktivnih oblika tvari poboljšanih svojstava, u terapijski učinkovitim dozama.

Koristeći u proizvodnji isključivo vitamine, minerale i ostale elemente u tragovima identične aktivnim oblicima u metabolizmu, odnosno samo one sirovine koje naš organizam može optimalno iskoristiti, garantiramo izvanrednu bioraspoloživost.

Proizvodnja se vrši isključivo na principu kapsuliranja kako bi se izbjegla primjena dodatnih, a nepotrebnih tvari, koje su nužne u proizvodnji tableta.

HPMC (Hidroksipropil metil celuloza) su stabilne veganske kapsule kontrolirane kvalitete, izrađene od biljnih vlakana te ih organizam obrađuje bez ikakvog štetnog djelovanja.

Zbog čistih i pažljivo biranih supstanci, koje ne sadrže magnezijev stearat, laktozu, fruktozu, gluten i aditive jamčimo vrhunsku kvalitetu i najvišu razinu sigurnosti naših proizvoda.

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu