Naildoc Foot Atletsko stopalo sprey

Naildoc Foot Atletsko stopalo sprey

Innopharma

Naildoc FOOT sprej za atletsko stopalo namijenjen je za pomoć u liječenju i sprječavanje nastanka atletskog stopala (ljuštenje stopala ili tinea pedis).

C054605
11,81 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Sprej za atletsko stopalo namijenjen je za pomoć u liječenju i sprječavanje nastanka atletskog stopala (ljuštenje stopala ili tinea pedis). Uz atletsko stopalo često se pojavljuje crveni osip i svrbež između nožnih prstiju i na tabanima, kao i neugodan miris. Atletsko je stopalo zarazno. Gljivice se brzo šire u toplom i vlažnom okruženju kao što su primjerice bazeni, tuševi i mokri podovi. Sprej za atletsko stopalo smanjuje svrbež i iritaciju te sprječava neugodan miris.

Sprej za atletsko stopalo medicinski je proizvod s prirodnim i prirodi sličnim sastojcima za liječenje atletskog stopala, koji na koži stopala stvara zaštitni sloj. Kombinacija sastojaka prodire u gornji sloj kože i zadebljanje (kalus) te stvara nepovoljno okruženje za rast gljivica koje uzrokuju atletsko stopalo. Natilakt je prirodni ester koji štiti i hidratizira kožu. Sprej dobro prianja uz kožu, što učvršćuje aktivne sastojke i osigurava dugotrajnu učinkovitost na pravom mjestu.

• Pomaže u liječenju i sprječava nastanak altetskog stopala

• Odmah zaustavlja svrbež i neugodne mirise

• Higijensko nanošenje – nije potreban kontakt s rukama

Sastav: Alcohol Denat, Aqua, Glycerin, Urea, Natilact®, Phenoxyethanol, Camphor, Menthol, 4-Terpineol, Lactic Acid, Ethylhexylglycerin.

Uporaba: Način primjene u odraslih: Osušite oba stopala i u tankom sloju nanesite sprej dva puta dnevno (ujutro i navečer) na oba stopala jer gljivice mogu biti prisutne i na drugom stopalu, što ne mora nužno biti vidljivo. Sprej nanesite ispod i između nožnih prstiju, na tabane i bočne strane stopala. Ostavite ga da se osuši 1 do 2 minute kako bi se stvorio zaštitni sloj.

Trajanje primjene: Napredak se obično vidi nakon nekoliko dana. Nastavite s primjenom tjedan dana nakon što se atletsko stopalo potpuno povuče.

Napomena: Neredovita uporaba ili preuranjeni prestanak primjene povećava vjerojatnost povratka simptoma. 

Nuspojava (nuspojave): Sprej za atletsko stopalo može izazvati crvenilo, peckanje, blagi svrbež i žarenje.

Uporaba u trudnoći i/ili tijekom dojenja: Nema dostupnih podataka o uporabi spreja za atletsko stopalo u trudnoći i/ili tijekom dojenja. Prije uporabe ovog proizvoda trudnice i dojilje trebaju se posavjetovati sa svojim liječnikom ili ljekarnikom.

Upozorenje:
• Izbjegavajte kontakt s očima ili sluznicama.

• Čuvati izvan dohvata djece.

• Ako imate reakcije preosjetljivosti, prestanite s uporabom spreja za atletsko stopalo.

• Samo za vanjsku uporabu.

Posavjetujte se sa svojim liječnikom ako ne primijetite napredak u roku dva tjedna. 


Veličina: 25 ml

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
5
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Gel
Mjesto primjene
Nokti
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu