Medis HemoClin gel u obliku tube

Medis HemoClin gel u obliku tube

Gel protiv hemeroida.
C028790
11,59 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

HemoClin gel je inovativni gel koji osigurava trenutačno olakšanje i pomoć kod unutarnjih i vanjskih hemoroida te drugih tegoba u analnom predjelu. Siguran je i za upotrebu tijekom trudnoće i nakon porođaja. Namijenjen je za tretman analnih tegoba i upotrebljava se za ublažavanje simptoma iritacije, svrbeža, pečenja i osjetljivosti povezanih s hemoroidima. Hemoroidi i ostale analne tegobe česti su tijekom trudnoće i nakon porođaja. Nema poznatih nuspojava prilikom uporabe tijekom trudnoće ili dojenja.

- Osigurava brz učinak hlađenja te posljedično ublažava svrbež i bol.

- Ublažava bol pri pražnjenju crijeva.

- Štiti sluznicu od patogenih bakterija i potiče prirodni proces zacjeljivanja.

- Vlaži crijevnu sluznicu.

- Osigurava jednostavnu i higijensku upotrebu.

Hemoroidi pogađaju približno 50 posto stanovništva – i muškaraca i žena. U najčešće čimbenike rizika za njihovu pojavu spadaju naprezanje pri pražnjenju crijeva, trudnoća, prekomjerno sjedenje, premalo kretanja i nezdrava prehrana.

- HemoClin gel nudi brzo olakšanje kod hemoroida, fisura i analnih tegoba kao što su svrbež, iritacija, pečenje i osjetljivost.

- HemoClin gel pruža trenutačni osjećaj olakšanja i hlađenja prilikom primjene te služi za podmazivanje kako bi se olakšalo pražnjenje crijeva.

- HemoClin gel stvara fizičku barijeru protiv bakterija.

- HemoClin gel potiče proces prirodnog zacjeljivanja hemoroida.

Sastav: Aqua, Aloe Barbadensis Gel, Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer*, PEG-8, Xanthan Gum, Betaine, Laureth-9, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Potassium phosphate. * 2QR

Uporaba: Nanosite u i oko pogođenog područja nakon pražnjenja crijeva najmanje dvaput dnevno u obilnoj količini tijekom razdoblja od dva tjedna ili kad vam je god potrebno olakšanje. Češća primjena povećava djelotvornost. Operite ruke prije i nakon uporabe proizvoda. Stavite malu količinu gela HemoClin na prst i nanesite oko anusa. Nakon uporabe čvrsto zatvorite tubu kako se gel ne bi osušio. Nanesite proizvod uporabom štapićastog aplikatora uključenog u pakiranje. Nakon uporabe očistite aplikator toplom vodom i stavite zaštitni poklopac. Zatim čvrsto zatvorite tubu kako se gel ne bi osušio. 

Napomena: HemoClin gel se ne smije upotrebljavati dulje od 30 uzastopnih dana u jednom razdoblju tretiranja. Nemojte upotrebljavati ovaj proizvod ako ste preosjetljivi na jedan ili više sastojaka.

Veličina: 37 g (tuba + štapićasti aplikator)

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
37
Jedinica mjere
gram
Oblik
Gel
Pakiranje
Tuba
Mjesto primjene
Rektum

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu