Oraflogo Pro gel za prve zubiće

Oraflogo Pro gel za prve zubiće

Zaštitni gel sa prirodnim i umirujućim sastojcima koji dolazi sa mekanim silikonskim masažerom za djecje zubiće, nježno ih čisti i masira.

C054443
11,98 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Zaštitni gel sa prirodnim i umirujućim sastojcima koji dolazi sa mekanim silikonskim masažerom za djecje zubiće, nježno ih čisti i masira.

Bez alkohola, konzervansa i boje. (silikonski nastavak bez BPA, PVC-a i ftalata!)

O proizvodu:

Gel sadrži hijaluronsku kiselinu (0,7%) i odabrane aktivne prirodne sastojke koji pridonose ublažavanju problema kod rasta prvih zubića. Aloe vera, kamilica, pantenol, alantoin i hijaluronska kiselina svojim sinergijskim djelovanjem stavarju prekrivajući sloj koji umiruje djetetovu oralnu sluznicu i desni. Nježno štite i njeguju desni djeteta te osiguravaju miran san. Uključena je mekana silikonska četkica za zube za nježnu masažu desni djeteta. Ublažava neugodan osjećaj u ustima i omogućuje uspostavljanje posebne veze između majke i bebe, što dodatno smiruje dijete.

Oraflogo® Prvi zubići pro gel ne sadrži alkohol, konzervanse, boje i parabene i omogućuje potpuno siguran rast prvih zubića!

Masažna četkica za zube: Oraflog® Prvi Zubići Pro gel dolazi s mekanom silikonskom četkicom za zube namijenjenoj masaži djetetovih desni i ublažavanju nelagode u ustima. Za bolji učinak silikonski nastavak možete rashladiti u hladnjaku (ne zamrzivaču) i za masažu upotrijebiti hladni nastavak koja će još učinkovitije umiriti nadraženu desni djeteta. Masažom djetetovih desni postići ćete poseban učinak, jer će se između majke i djeteta stvoriti posebna veza koja će umiriti bebu i pružiti joj osjećaj sigurnosti. Djetetu će olakšati rast prvih zubića, a vaše će noći opet biti pune sna i mirne.

Četkica je izrađena od 100% medicinskog silikona bez BPA, PVC-a i ftalata!

Kvaliteta: Oraflogo® Prvi Zubići pro gel tubica izrađena je na poseban način koji osigurava dugovječnost proizvoda. Koristi se aluminijska laminirana cijev, što znači da je cijev izrađena od aluminija i presvučena plastičnim slojem. To je posebna tehnologija koja istodobno sprječava usisavanje zraka u tubu i da tuba pukne na bokovima što dovodi do oksidacije gela i skraćuje mu rok uporabe. Ova tehnologija jamči trajnost proizvoda i do tri godine nakon otvaranja! Stoga se Prvi Zubići pro gel mogu dugo koristiti bez ikakvih briga. Oraflogo® Prvi pro gel zubi proizvedeni su u EU prema najvišim standardima. U proizvodnji se koristi vrhunska proizvodna oprema i stroga kontrola kvalitete. Proizvod ima proizvodni pogon ISO 13485, njegova je proizvodnja GMP certificirana s FDA registracijom i HACCP sustavom.

Izbijanje prvih zubića: Izbijanje zubića u prvoj godini života su za bebu ili malo dijete sasvim normalan fiziološki proces. Zubići se počinju polako probijati kroz zubno meso, što naravno dijete odmah osjeća kao nelagodu. To se obično događa između 4. i 7. mjeseca starosti i traje prilično dugo. Rast svih mliječnih zuba dug je proces koji traje oko godinu dana i može biti vrlo neugodan i bolan za bebu. Kad zubi probiju zubno meso, tkivo je oštećeno, a zubno meso nabrekne. Bebina tjelesna temperatura može lagano porasti.

Simptomi: Iako je vrijeme početka nicanja prvih zuba različito , to se obično događa između četvrtog i sedmog mjeseca starosti. Donja dva prednja zuba (donji srednji sjekutići) obično se prvi pojave. Slijede gornja dva prednja zuba (gornji srednji sjekutići), a zatim ostatak. Tijekom nicanja zuba, beba može imati razne simptome, što je potpuno normalno: – razdražljivost- gubitak apetita- plakanje- nesanica- osip- grižnja- slinjenje- vrućica

Ublažavanje nelagode: Ako vaša beba osjeća nelagodu, plače i ne može se smiriti, možete joj pomoći Oraflogo® Prvi Zubići Pro gelom i priloženim silikonskim nastavkom:

- Nanesite gel na desni

- Lagano masirajte desni prstom ili silikonom za zube

- Pokušajte s ohlađenim (ne smrznutim!) priloženom silikonskim četkicom ili gelom.

Masaža, gel i hlađenje povoljno će utjecati na vašu bebu i ublažiti joj nelagodu. Tijekom nježne masaže uspostavljena je posebna veza između majke i djeteta koja će dijete dodatno utješiti i omogućiti mu ugodniji rast prvih zubića i mirno spavanje.

Sastav: Oraflogo® Prvi Zubići Pro gel sadrži jedinstvenu kombinaciju hijaluronske kiseline (0,07%) i aktivnih prirodnih sastojaka (aloe vera, kamilica, pantenol i alantoin) i ugodnog prirodnog okusa banane.

Aloe vera – prirodno stvara pokrovni sloj

Kamilica – učinkovito smiruje i umiruje sluznicu usne šupljine i desni

Pantenol – njeguje, umiruje, vlaži i djeluje umirujuće

Allantoin – štiti i njeguje sluznicu te potiče diobu stanica

Hijaluronska kiselina – tvori prirodni zaštitni sloj i pruža potporu u regeneraciji tkiva

Uporaba: Koristite Oraflogo® Prvi Zubići Pro gel 3-5 puta dnevno. Operite ruke prije i nakon nanošenja gela. Iscijedite malu količinu gela na čisti, suhi prst ili priloženu četkicu za masažu prstiju i nanesite ga izravno na desni. Nježno umasirajte gel na željenu površinu desni.Prije nanošenja gela, preporučuje se odabrano područje osušiti vatom, što omogućuje brže i učinkovitije djelovanje.U slučaju konzumacije hrane, preporučujemo ponovno nanošenje gela. Prije upotrebe gela, poklopac se mora ukloniti i ponovo vratiti nakon upotrebe.

Mjere opreza: Oraflogo® Prvi gel za zube namijenjen je lokalnoj primjeni na oralnu sluznicu. Preporučuje se da se proizvod koristi pod nadzorom odraslih. Pazite da ne progutate čep. Prilikom nanošenja gela, nemojte nanositi na stražnji dio jezika ili grlo. Nemojte nanositi previše gela. Nije poznato bi li Oraflogo® Prvi Zubići Pro gel utjecao na neki od lijekova ili da bi drugi lijekovi utjecali na to. Ne koristite Oraflogo® Prvi Zubići Pro Gel ako je vaše dijete alergično ili preosjetljivo na neki od sastojaka. Izbjegavajte kontakt s očima. U slučaju slučajnog dodira očima, temeljito isperite oči s puno vode. Ako primijetite simptome poput vrućice, mučnine, bolova u želucu ili osipa negdje drugdje u tijelu, odmah se obratite svom liječniku.

Veličina: 15 ml 

Registracija
Kozmetika
Količina
15
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Gel
Pakiranje
Tuba
Mjesto primjene
Usta
Pogodno za
Bebe
Sadrži biljke
Aloje vera (Aloe barbadensis)
Kamilica (Matricaria chamomilla)
Sadrži ostalo
Alantoin
Hijaluronska kiselina
Pantenol
Posebni atributi
Bez alkohola
Bez boja
Bez konzervansa
Bez parabena
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Top ponuda

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu