• %
Medex BetaGlukan Junior sirup

Medex BetaGlukan Junior sirup

Sirup s patentiranim Wellmune beta-glukanima na bazi meda (142g u jednoj bočici), s dodatkom vitamina i minerala.

C054408 x
14,81 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 17,43 € -15%

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Nažalost ovaj proizvod trenutno nije raspoloživ.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Sirup s patentiranim Wellmune® beta-glukanima na bazi meda (142g u jednoj bočici), s dodatkom vitamina i minerala. Osigurat će da tijelo bude u stalnoj pripravnosti, brže će reagirati u slučaju infekcije i za dugotrajnu otpornost. Izvrsnog je okusa, pogodan za djecu od 1. godine dalje. 100% prirodno i bez konzervansa.

Kome je namijenjen BetaGlukan junior sirup?

- Djeci prije polaska u školu ili vrtić od 1. godine dalje.

- Djeci koja imaju oslabljen imunološki sustav.

- Mladim sportašima s redovitim tjelesnim aktivnostima.

- Svoj djeci za dobrobit i u hladnijim danima u godini.

Što su beta-glukani?

Beta-glukani su prirodne molekule sastavljene od dugih i razgranatih lanaca međusobno povezanih glukoznih jedinica. Nalazimo ih u gljivama, bakterijama i algama, a prisutni su i u žitaricama. Još u 50.godinama prošlog stoljeća znanstvenici su prvi puta otkrili da konzumiranje beta-glukana utječe na imunološki sustav. Kasnije su također utvrdili da nisu svi beta-glukani jednako učinkoviti, već to uglavnom ovisi o njihovoj razgranatosti. Najučinkovitiji su oni koji sadrže pretežno 1,3 i 1,6 glikozidnih veza koje se nalaze u beta-glukanima iz gljiva. S druge strane, beta-glukani iz žitarica, koji sadrže pretežno 1,3 i 1,4 glikozidne veze, nemaju takav učinak. Za učinkovito funkcioniranje također je vrlo važno da su beta-glukani dobro pročišćeni i da ne sadrže ostatke lipida i drugih šećera.

Sirup koji sadrži čak 74 % meda

Jeste li znali da sirup BetaGlukan junior iz Medexa sadrži čak 74 % meda? Jedna bočica sirupa BetaGlukan junior tako sadrži 142 grama meda. Sirup je napravljen na bazi meda jer med značajno poboljšava okus pa ga čini aromatičnijim i ugodnijim za konzumiranje. Med služi i kao prirodni zaslađivač pa sirup ne sadrži dodana umjetna sladila. Osim toga, proizvod štiti od mikroorganizama poput bakterija, plijesni i kvaščevih gljivica te tako djeluje kao prirodni konzervans. Med je također jedan od aktivnih sastojaka u sirupu. Osim šećera, sadrži tvari koje pčelama omogućuju održavanje zdravlja, a ima i mnoge dobrobiti za čovjeka. U najvažnije tvari koje sadrži uvrštavamo različite pčelinje enzime i funkcionalne proteine, te biljne bioflavonoide. Sadrži i razne antioksidanse, a neki medovi imaju i probiotička i prebiotička svojstva u isto vrijeme.

Sastav: Med, voda, koncentrirani sok od kruške, oligofruktoza, koncentrirani acerola sok u prahu (Malpighia glabra, maltodekstrin) - prirodni izvor vitamina C, beta-glukani iz praha pekarskog kvasca - Wellmune®, vitamin C (kalcij L-askorbat), cink glukonat , vitamin D, antioksidans: alfa tokoferol, prirodne arome, kiselina: limunska kiselina.

Sadržaj: 2,5 ml (PU*) 5 ml (PU**) 10 ml (PU***) 10 ml (PU****)

Beta-glukani Wellmune® 35 mg 70 mg 140 mg 140 mg

Vitamin C 12 mg (60 %) 24 mg (64 %) 48 mg (64 %) 48 mg (60 %)

Vitamin D 5 μg (25 %) 10 μg (50 %) 20 μg (100 %) 20 μg (400 %)

Cink 1 mg (33 %) 2 mg (33 %) 4 mg (48 %) 4 mg (40 %)

Med 2,5 g 5 g 10 g 10 g

Uporaba: 

Preporučena dnevna količina:

Djeca 1-3 godine: 0,5 priložene žličice 1 x na dan (2,5 ml)

Djeca 4-9 godina: 1 priložena žličica 1 x na dan (5 ml)

Djeca od 10 do 14 godina: 2 priložene žličice 1 x na dan  (10 ml)

Postupak pripreme: Koristite priloženu žličicu kojom odmjerite preporučenu dnevnu količinu.

Preporučeno uzimanje: Sirup je namijenjen djeci od 1. godine. Preporučujemo uzimanje natašte, najbolje ujutro, barem pola sata prije obroka ili navečer prije spavanja. Da biste ojačali imunološki sustav, preporučujemo dugoročno uzimanje najmanje 30 dana. Proizvod možete uzimati kontinuirano dugo vremena. U slučaju povećanih potreba, možete udvostručiti dozu.

Napomene: Osobe koje primaju imunosupresivne lijekove, mogu uzimati proizvod samo nakon prethodnog savjetovanja s liječnikom. Ne preporučujemo upotrebu osobama koje su alergične na neki od sastojaka. Preporučene dnevne količine odnosno doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Važno je slijediti smjernice za zdrav način života. Čuvajte izvan dohvata djece. Čuvajte na tamnom i suhom mjestu na temperaturi do 25 °C. Nakon otvaranja čuvati na sobnoj temperaturi i upotrijebiti najkasnije u roku od 3 mjeseca.

Veličina: 140 ml 

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
140
Jedinica mjere
mililitar
Oblik - oralni preparati
Tekućina

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu