Natural Wealth Cink 25 mg tablete

Natural Wealth Cink 25 mg tablete

Natural Wealth Cink

C051586
13,68 €
(0.1368€ za 1 TBL) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Cink je esencijalni mineral prisutan u svim organima i tkivima, kao i tjelesnim tekućinama. Ljudsko tijelo sadrži 2 do 3 g cinka, ponajviše u skeletnim mišićima i kostima, a u manjoj mjeri i u bubrezima, jetri, mrežnici oka, koži, prostati. Zahvaljujući činjenici da čini važan dio preko 300 enzima (dio je više enzimskih sustava nego svi elementi u tragovima zajedno), cink ima široki dijapazon uloga u organizmu. Tako je neophodan u procesu rasta i razvoja, imunološkom odgovoru, neurološkoj funkciji, reprodukciji.

Imunitet: Cink doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Zdrav vid i zdrava kognitivna funkcija: Cink doprinosi održavanju normalnog vida i normalnoj kognitivnoj funkciji.

Zdrava kosa, koža i nokti: Cink doprinosi održavanju normalne kose, kože i noktiju.

Zdrave kosti: Cink doprinosi održavanju normalnih kostiju.

Normalan metabolizam: Probava hrane odnosno metabolizam proteina, masti i ugljikohidrata je otežana bez adekvatnog unosa cinka. Brzina kojom stvaramo i iskorištavamo energiju, ovisna je o cinku pa se nedovoljnim unosom cinka metabolizam usporava. Cink doprinosi normalnoj sintezi bjelančevina te normalnom metabolizmu makronutrijenata.

Antioksidativna zaštita: Budući da čini važan dio superoksid dismutaze  - jednog od najznačajnijeg enzimatskog antioksidativnog obrambenog sustava organizma, cink pridonosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Seksualno zdravlje te plodnost i reprodukcija: Cink doprinosi održavanju normalne razine testosterona u krvi te normalnoj plodnosti i reprodukciji.

Jedna tableta sadrži: količina %PU

Cink 25 mg   250

*preporučeni dnevni unos

Uporaba: Jedna tableta dnevno nakon jela.

Veličina: 100 tableta

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
100
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Tablete
Sadrži minerale i mikroelemente
Cink
Pogodno za vegetarijance
Da
Način čuvanja
Čuvati od dohvata male djece.

Proizvodi Natural Wealth postali su dio kulture življenja i svakodnevne prehrane velikog broja zadovoljnih potrošača, a više od 70 proizvoda različitih formulacija i veličina pakovanja zadovoljit će specifične potrebe od dječje dobi pa do zlatnih godina. 
Natural Wealth uvijek je bio sinonim za kvalitetu i sigurnost proizvoda, a najnovije priznanje i tradicija duga više od 35 godina dodatna je garancija da s odabirom ovih proizvoda nećete pogriješiti!  

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu