Vallorem Immunoboost 7/1 kapsule

Vallorem Immunoboost 7/1 kapsule

Sinergijska mješavina namjenjena snažnom podizanju imuniteta.

C055686 x
33,05 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 3 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 3 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,60 €.

Nažalost ovaj proizvod trenutno nije raspoloživ.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Sinergijska mješavina namjenjena snažnom podizanju imuniteta.

Bez glutena i laktoze, vegan proizvod.

Djelovanje:

„ANGEL“ Beta-1.3/1.6-glukan dobiven iz kvasca (Saccharomyces cerevisiae) je najviše proučavan beta-glukan i daleko najbolji (znanstveno dokazano i dokumentirano) u smislu imunostimulacijske učinkovitosti, načina djelovanja i sigurnosti, te se stoga smatra superiornijim od beta-glukana iz drugih izvora.

Certifikati: ISO14001, 9001, 22000, OHSAS18001, BRC, KOSHER

Nakon prolaska kroz želudac, neprobavljivi 1.3/1.6-beta-glukan ulazi u tanko crijevo; tamošnje stanice (makrofagi) identificiraju beta-glukan kao stran i od njega stvaraju "upalni proces". Za te se čestice potom brinu neutrofilni granulociti, imunološke stanice, koje se aktiviraju suočavanjem s fragmentima beta-glukana i stoga odmah "stanu u pripravnost" kako bi uništili napadače poput bakterija ili virusa. Uz pomoć beta-glukana, imunološke stanice mogu stoga brže reagirati na patogene mikroorganizme jer beta glucan snažno aktivira imunološki odgovor organizma.

Beta Glukan 1.3-1.6 također pozitivno djeluje na razinu šečera i inzulina u krvi, osjećaj gladi/sitosti, crijeva i mikrobiom, razinu kolesterola i dr. Vitamin C iz ekstrakta šipka (50%), sadrži ostale fitonutrijente voća – djeluje sinergijski sa Beta glucanom te doprinosi održavanju normalne funkcije imunološkog sustava, zaštiti stanica od oksidativnog stresa, smanjenju umora i iscrpljenosti, povećava apsorpciju željeza.

Cink Bisglicinat je dokazano oblik cinka sa najboljom bioraspoloživosti. Sinergijski djeluje sa ostalim komponentama i doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, zaštiti stanica od oksidativnog stresa, ima ulogu u procesu dijeljenja stanica, potiče normalnu sintezu bjelančevina, doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata.

L-Histidin je aminokiselina koja znatno povečava apsorpciju Cinka. L-Histidin je uključen u široku paletu metaboličkih procesa i mehanizama. Oslobađanje histamina iz histidina aktivira leukocite za jačanje imunološkog odgovora.

Selen Metionin je oblik selena sa najboljom bioraspoloživosti. Važan je za imunološki sustav i eliminaciju slobodnih radikala koji oštećuju stanice. Potreban je imunološkom sustavu za stvaranje obrambenih stanica. Selen također štiti od kardiovaskularnih bolesti.

Vitamin D3 utječe na mnoge različite imunološke stanice kao što su makrofagi, B i T limfociti, neutrofilni granulociti i dendritične stanice. Bez vitamina D se važne obrambene reakcije uopće ne mogu odvijati. Kontrolira sintezu važnih proteina za imunološku regulaciju (balansiranje između imunološke aktivacije i redukcije), a također je uključen u regulaciju upalnih procesa.

Astaksantin je karotenoid s posebno jakim antioksidativnim i protuupalnim učinkom. Astaksantin može prijeći krvno-moždanu barijeru te zaštititi mozak odnosno stanice središnjeg živčanog sustava od upale i slobodnih radikala izravno na mjestu. Na isti način, astaksantin može prevladavajući krvno-mrežničnu barijeru pružiti antioksidativnu i protuupalnu zaštitu oku izravno u mrežnici. Astaksantin se iznimno učinkovito distribuira po cijelom tijelu, tako da njegov zaštitni učinak pogoduje svakoj pojedinoj stanici, a time i svim organima, tkivima, zglobovima i koži. Astaksantin je stoga iznimno jak odnosno moćan antioksidans koji vrlo brzo djeluje bilo gdje u tijelu i munjevito inaktivira slobodne radikale.

Sastav: Beta glukan (90%) 1.3-1.6, Vitamin D3, vitamin C, Cink Bisglicinat, L-Histidin, Selen Metionin, Astaksantin

Uporaba: 3 kapsule dnevno 

Veličina: 90 kapsula

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
90
Oblik - oralni preparati
Kapsule
Sadrži vitamine
Vitamin D
Sadrži minerale i mikroelemente
Cink
Selen
Sadrži ostalo
Beta glukan
Posebni atributi
Bez glutena
Bez laktoze
Pogodno za vegetarijance
Da
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Čuvati izvan dosega djece.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Preporučena dnevna doza
3
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu