Lactogyn vagitoriji

Lactogyn vagitoriji

Lactogyn vagitoriji korisni su u sprječavanju i liječenju nespecifične suhoće rodnice i suhoće povezane s atrofičnim vaginitisom. 

C054061
11,76 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Lactogyn vagitoriji korisni su u sprječavanju i liječenju nespecifične suhoće rodnice i suhoće povezane s atrofičnim vaginitisom. Pomoćno su sredstvo u slučaju nadraženosti, osjećaja peckanja i svrbeža rodnice te infektivnih i upalnih stanja rodnice. Indicirani su za žene reproduktivne dobi, žene u menopauzi i perimenopauzi.

Hijaluronska kiselina ima učinak vlaženja i podmazivanja suhe rodnice, što doprinosi obnovi prirodnog i ugodnog vaginalnog okruženja. Mliječna kiselina, potiče trenutnu korekciju pH vrijednosti i potpomaže prirodnu obnovu osjetljivog vulvovaginalnog ekosustava. Polikarbofil u dodiru sa sluznicom rodnice neprestano oslobađa H + ione koji doprinose snižavanju pH vaginalnog okruženja.

Terapijsko područje: urogenitalni sustav i spolni hormoni

Sastav: Natrijeva sol hijaluronske kiseline, polikarbofil, mliječna kiselina, vitamini A i E, 18-beta-gliciretinska kiselina i ulje čajevca.

Uporaba: Umetnuti jedan vagitorij dnevno u rodnicu, po mogućnosti uvečer prije odlaska na spavanje, tijekom 5–7 dana nakon završetka menstruacije ili prema uputi liječnika.

Veličina: 10 vagitorija 

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
10
Oblik
Vagitorij
Mjesto primjene
Intimno područje
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži biljke
Čajevac (Melaleuca alternifolia)
Sadrži ostalo
Mliječna kiselina
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Doziranje
1x1
Preporučena dnevna doza
1

Hrvatska kompanija s globalnim dosegom. S više od tisuću zaposlenika, JGL Grupa danas posluje na ukupno 60 tržišta svijeta. Fokusirani su na održiv i dugoročan rast.

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu