BioClin Multi-Gyn Šumeće tablete za vaginalnu higijenu

BioClin Multi-Gyn Šumeće tablete za vaginalnu higijenu

Multi-Gyn® šumeće tablete primjenjuju se za vanjsku uporabu za vaginalnu higijenu. Pomažu u sprječavanju vaginalnih infekcija i s tim u vezi povezanih nelagodnosti, kao što su svrbež, peckanje, nadraženost i/ili neugodan miris.

C008097
11,76 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Multi-Gyn šumeće tablete primjenjuju se za vanjsku uporabu za vaginalnu higijenu. Pomažu u sprječavanju vaginalnih infekcija i s tim u vezi povezanih nelagodnosti, kao što su svrbež, peckanje, nadraženost i/ili neugodan miris. Multi-Gyn® šumeće tablete potpomažu postojanosti prirodne i zdrave vaginalne flore.

Primjenjuju se:
- za opću vaginalnu higijenu
- za intenzivnu vaginalnu higijenu u slučaju izraženih smetnji, neugodnog mirisa ili boje vaginalnog iscjetka te smetnji kao što su svrbež, nadraženost ili osjećaj peckanja
- za prevenciju vaginalnih infekcija i kao potpora liječenju gljivičnih i bakterijskih bolesti
- kao potpora rastu laktobacila koji optimiziraju prirodne uvjete za održavanje normalne vaginalne flore.

Sastav: Laktoza, limunska kiselina, natrijev bikarbonat, mliječna kiselina, polisaharidi lista Aloe Barbadensis, askorbatna kiselina.

Glavni sastojak 2QR-praškasti kompleks: patentom zaštićeni bioaktivni polisaharidi dobiveni iz pročišćenog ekstrakta lista Aloe Barbadensis.

Uporaba:
Prelomite jednu Multi-Gyn® šumeću tabletu, stavite je u posudu za ispiranje - Multi-Gyn® Vaginal Douche irigator i otopite u mlakoj vodi. Za intenzivnu higijenu, ovom otopinom isperite vaginu najmanje jednom tjedno. U slučaju već postojećih, gore navedenih vaginalnih smetnji ili infekcije, preporuča se ispiranje dva puta dnevno tijekom pet dana. U slučaju da smetnje i nakon takvog postupka potraju, potražite savjet liječnika.
Posuda za ispiranje može se upotrijebiti u različitim položajima tijela: sjedenjem na toaletu, ležeći u kadi ili stojeći ispod tuša. Važno je da otopina za ispiranje vagine može normalno istjecati iz tijela.
Napunite posudu za ispiranje mlakom vodom do gornjeg (naboranog) ruba.
Prelomite Multi-Gyn® šumeću tabletu i stavite je u posudu za ispiranje. Zavrtanjem priloženog nastavka zatvorite posudu za ispiranje i pričekajte dok iz tablete ne prestanu izlaziti mjehurići, tj. dok se u potpunosti ne otopi.
Pažljivo stavite aplikator u vaginalni otvor u za vas najprikladnijem položaju. Provjerite može li otopina za ispiranje slobodno istjecati iz otvora vagine.
Jednim pritiskom na posudu za ispiranje izaći će dovoljno pripremljene otopine, koja će u potpunosti ispuniti vaginalni otvor. Posudu za ispiranje nije obvezno svaki puta u cijelosti isprazniti.
Aplikator i posudu za ispiranje nakon uporabe operite u vrućoj vodi.

Upozorenje: Multi-Gyn šumeće tablete ne sadrže konzervans, hormone, parfem niti štetne tvari. Sigurne su za primjenu i bez nuspojava, ali u slučaju bilo kakvih neočekivanih nuspojava obratite se za savjet liječniku. Tijekom normalne trudnoće mogu se prema potrebi nesmetano koristiti. Ako se nakon dva tjedna uporabe ne ublaže gore navedene smetnje, potrebno je potražiti savjet liječnika. Čuvati na sobnoj temperaturi izvan dohvata i vidokruga djece. Ne smiju se upotrebljavati nakon isteka roka valjanosti otisnutog na opremi.

Veličina: 10 šumećih tableta

Registracija
Kozmetika
Količina
10
Jedinica mjere
komad
Oblik
Šumeće tablete
Mjesto primjene
Intimno područje

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu