Revalid Anti Hair Loss Stimulating šampon
Revalid Anti Hair Loss Stimulating šampon
Revalid Anti Hair Loss Stimulating šampon
Revalid Anti Hair Loss Stimulating šampon
40

Preporučuju dermatolozi

Revalid Anti Hair Loss Stimulating šampon

CAPILARTE šampon za jačanje, sprječava gubitak kose do kojeg dolazi zbog različitih etiologija.
C054009
16,99 €
(84.95€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Revalid stimulating shampoo sadrži Redensyl, inovativan sastojak koji oživljava folikul dlake i stimulira matične stanice folikula dlake. Sastoji se od dvije molekule zaštićene patentom koje su izolirane iz drva ariša i lišća zelenog čaja. Aminokiseline omogućuju hidrataciju i stimuliraju kožu glave pritom smanjujući upalu. Formula obogaćena ekstraktom cvijeta pelina iz švicarskih Alpa i pantenolom omogućuje veoma blago čišćenje, hidrira isušeno vlasište i učvršćuje strukturu vlasi.

- Vrlo blago čišćenje

- Smanjuje upalu

- Hidrira kosu

- Priprema vlasište za tretman protiv opadanja kose

- 0% parabena, silikona, sulfata

Redensyl Redensyl je patentirani aktivni sastojak iz područja regenerativne medicine koji dokazano obnavlja stanice u folikulima odgovornim za rast kose. Sastoji se od dvije patentirane molekule – DHQG (dihidroksikvercentin glukozid) i EGCG2 (epigalokatehin galat - glukozid). DHQG je izoliran iz drva ariša i aktivira diobu matičnih stanica folikula vlasi, a EGCG2 se nalazi u listovima zelenog čaja i smanjuje upalu vlasišta. Redensyl® znanstveno dokazano potiče rast kose i smanjuje njezino opadanje.

Kliničko ispitivanje dokazalo dokazala je da Redensyl ima ciljani efekt na matične stanice folikula vlasi koje su zadužene za rast nove kose.

* u dvostruko slijepom placebo kontroliranom kliničkom ispitivanju provedenom pod nadzorom školovanih dermatologa, polovina od 26 muškaraca s alopecijom (3.-4. stadij) u dobi između 18 i 70 godina dobila je formulu s 3% Redensyl-a.

Ekstrakt cvjeta pelina iz švicarskih Alpa. Pelin iz švicarskih Alpa poznat je po svojim antioksidativnim svojstvima. Koristi se za zaštitu i uspostavu ravnoteže vlasišta.

Veličina: 200 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
200
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Šampon
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Zemlja porijekla
Švicarska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Problemi kose i vlasišta
Ispadanje kose
40

Preporučuju dermatolozi

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu