• %
Avene Cleanance Comedomed koncentrat protiv nepravilnosti + Cleanance Gel 100 ml
avene
40

Preporučuju dermatolozi

Avene Cleanance Comedomed koncentrat protiv nepravilnosti + Cleanance Gel 100 ml

Za kožu sklonu nastanku akni. Smanjuje prištiće i mitesere. Pomaže smanjenju nastanka novih nepravilnosti. Pogodan za adolescente i odrasle.
C049284
23,71 €

Popust od 20.00% na iskazanu cijenu obračunava se u košarici. Vrijedi od 06/07 do 08/07. Ostvaruje se kupnjom iznad 7.00€ proizvoda iz kategorije Klorane sve. Ukoliko je proizvod već snižen, popusti se ne zbrajaju.
Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Koncentrirana njega s BRZOM I DUGOTRAJNOM učinkovitošću protiv nepravilnosti. Ovaj proizvod nove generacije dugotrajno poboljšava kvalitetu kože. Nepravilnosti su značajno smanjene, koža je matirana tijekom dana, a pore su sužene.

NOVI PRISTUP: bori se protiv otvorenih i zatvorenih komedona (mitesera i prištića) i ograničava njihovu ponovnu pojavu, djelujući na stadij početka njihovog nastajanja.

Inovativan djelatni sastojak:

COMEDOCLASTIN: biljni djelatni sastojak, ekstrakt sjemena sikavice. S patentiranim svojstvima, koji djeluje u trenutku nastajanja komedona i ograničava njihovo ponovno pojavljivanje.

AVÈNE TERMALNA IZVORSKA VODA:  prirodni djelatni sastojak, s  umirujućim i anti-iritacijskim djelovanjem na kožu.

LAGANA TEKSTURA.

ČISTA KOŽA, SUŽENE PORE, UMANJENE NEPRAVILNOSTI.

Ovaj proizvod će postati vaša osnovna dnevna njega za smanjenje nastanka novih nepravilnosti, regulaciju prekomjernog lučenja sebuma i smanjenje sjaja. Lagane je fluidne teksture bez masnog završetka te se brzo upija. Po nanošenju koža je odmah matirana i osvježena.

Uporaba: Proizvod nanesite na lice ujutro i navečer na prethodno očišćeno lice. Može se primjenjivati samostalno ili u kombinaciji s lokalnom terapijom za akne. Miris proizvoda povezan je s njegovom snažnom djelatnom tvari, brzo nestaje i nema utjecaj na djelovanje proizvoda.

Veličina: 30 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
30
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Serum
Pakiranje
Posuda s pumpicom
Mjesto primjene
Lice
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Tip kože
Masna
Problemi kože
Akne
Masna koža

Avène termalna voda je u posljednjih 30 godina proučavana je kroz brojna istraživanja, farmakološke i kliničke studije, koje je proveo Avène dermatološki laboratorij, dio grupe Pierre Fabre Laboratories. Kroz ta istraživanja otkrivena su i potvrđena njena učinkovitost: umirujuće, antiiritacijsko i protuupalno djelovanje i na najosjetljivijoj koži.

avene
40

Preporučuju dermatolozi

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Najprodavaniji

Top ponuda

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu