Arkopharma Arkoroyal Junior Gelee Royale BIO 500 mg

Arkopharma Arkoroyal Junior Gelee Royale BIO 500 mg

Bio Matična mliječ 500 mg za djecu.

C053165
19,59 €
(1.9591€ za 1 AMPULA) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Arkoroyal Junior Bio Matična mliječ 500 mg u pojedinačnim dozama sadržava organski med i blago prirode – organsku matičnu mliječ vrhunske kvalitete. Zajamčeno je bez umjetnih bojila, konzervansa i alkohola, ugodnog prirodnog okusa jagode.

- za djecu od 3. godine života,

- vrhunske kvalitete,

- iz okoliša bez onečišćenja koji se redovito pregledava radi kvalitete zraka, vode i tla u rasponu od 20 km² oko košnica,

- 100 % od pčela hranjenih isključivo iz prirodnih ili organskih izvora.

Matična mliječ je hrana ličinki pčela u prvih nekoliko dana života, a jedne od njih – pčele matice tokom cijelog njezinog života. Ta iznimna supstanca omogućuje matici 40 puta dulji životni vijek i iznenađujuću razinu plodnosti. Matična mliječ sadrži visoki udio vode, ali i složene ugljikohidrate, proteine i aminokiseline, lipide, minerale, oligoelemente i vitamine D, A, C te B kompleksa, kao i veliki broj jedinstvenih supstanci kao što su 10-HDA i 10-H2DA nezasićene masne kiseline, peptid rojalizin s antibakterijskim djelovanjem te protein apalbumin-1 s imunostimulativnim djelovanjem.

Med je složena tvar sastavljena od više od 180 elemenata. Uglavnom se sastoji od šećera, od kojih su najvažniji fruktoza (38 %) i glukoza (31 %), dva jednostavna šećera koja ne zahtijevaju probavljanje prije apsorpcije, a tijelo ih lako i izravno asimilira. Osim toga, postoji niz manjih sastojaka, uključujući fenolne kiseline i flavonoide, enzime glukoza-oksidazu i katalazu, askorbinsku kiselinu, karotenoide, organske kiseline, aminokiseline, proteine i α-tokoferol i više od 30 mineralnih elemenata (kalcij, natrij, magnezij, kalij, bakar, mangan, klor itd.).

Za 1 pojedinačnu dozu:

Matična mliječ* 500 mg

Med* 1300 mg

*Sastojak poljoprivrednog podrijetla proizveden ekološkim metodama. Mješavina meda iz EU-u i izvan EU.

Sastav: Voda – koncentrirani sok ploda jabuke (lat. Malus domestica Borkh)* – med* – matična mliječ* – šećer – prirodna aroma jagode

Uporaba: Doza je 1 plastična ampula dnevno, najbolje ujutro. Prije uporabe protresite ampulu. Može se pojaviti malo taloga, ali to ne mijenja kvalitetu proizvoda. Proizvod se može popiti izravno iz plastične ampule ili uliti u čašu s malo vode, soka, mlijeka ili mlakog čaja (ne vrućeg).

Napomena: Ne preporučuje se osobama koje su alergične ili osjetljive na bilo koji od sastojaka, kao ni za djecu mlađu od 3 godine. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodaci prehrani ne smiju se koristiti kao zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu prehranu i zdrav način života. Čuvati izvan dohvata male djece. Matičnu mliječ u ampulama preporučuje se koristiti maksimalno 90 dana u kontinuitetu, nakon čega se preporučuje napraviti 30 dana pauze. Nakon toga se ponovno može nastaviti koristiti.

Veličina: 10 ampula x 15 ml

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
20
Jedinica mjere
Ampula
Oblik - oralni preparati
Tekućina
Pogodno za
Djeca
Sadrži ostalo
Matična mliječ
Med
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Upozorenje
Osobe alergične na pčelinje proizvode ne smiju koristiti ovaj proizvod.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Doziranje
1x1
Preporučena dnevna doza
1

Arkopharma je globalan francuski brend prisutan u više od 60 zemalja. Europski je lider u proizvodnji biljnih lijekova i dodataka prehrani s više od 38 godina ekspertize na području zdravlja iz prirode. Osigurava najbolju kvalitetu prirodnih sastojaka – 160 različitih vrsta biljaka iz 40 zemalja svijeta.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu