Bionike Defence Hydractive Urban SPF30 dnevna zaštitna krema
40

Preporučuju dermatolozi

Bionike Defence Hydractive Urban SPF30 dnevna zaštitna krema

Za intenzivnu njegu osjetljive kože koja štiti od štetnih učinaka UV zračenja, onečišćenja atmosfere u urbanim sredinama i plavog svjetla).

C051810
26,50 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Kombinacija hijaluronske kiseline različitih molekularnih masa patentirana pod nazivom Hyaluron-pro osigurava dugotrajnu hidrataciju svih slojeva kože. Antioksidativni sastojci kreme pomažu u neutralizaciji slobodnih kisikovih spojeva koji nastaju kao posljedice UV zračenja, ispušnih plinova... Obogaćen je karnozinom koji štiti kožu od štetnih učinaka plavog svjetla. UVA/UVB filteri štite od štetnog sunčevog zračenja. Ne sadrži parfeme, konzervanse, gluten, a prikladna je u slučaju preosjetljivosti na teške metale (nikal). 

Lagana, brzo upijajuća i hidratizirajuća krema s fotoprotekcijom SPF 30 potiče mehanizme detoksikacije kože. Krema je idealna za svakodnevnu zaštitu osjetljive kože. Sadrži patent Hyaluron-pro, koji pruža intenzivnu hidrataciju kože odmah i dugotrajno kroz 48 sati, filtere za zaštitu od štetnog sunčevog zračenja i antioksidativne sastojke koji pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala nastalih u svakodnevnim onečišćenjima iz okoliša. Nakon primjene koža je meka, blistava i ujednačenog izgleda.

Uporaba: Nanijeti ujutro na prethodno očišćenu kožu. Povremeno se preporučuje primjena Defence Hydractive seruma kao podloge koja će osigurati intenzivnu hidrataciju i zaštitu kože. 

Veličina: 40 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
40
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Krema
Pakiranje
Tuba
Mjesto primjene
Lice
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
SPF
30
Problemi kože
Suha koža
40

Preporučuju dermatolozi

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu