Neutrogena Retinol Boost torbica Promo pakiranje

Neutrogena Retinol Boost torbica Promo pakiranje

Promo pakiranje Neutrogena: kozmetička torbica sa dva proizvoda. Neutrogena Retinol Boost krema za područje oko očiju i Neutrogena Retinol Boost krema za lice i vrat.

C056602 x
27,50 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Nažalost ovaj proizvod trenutno nije raspoloživ.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Promo pakiranje Neutrogena: kozmetička torbica sa dva proizvoda:

Neutrogena Retinol Boost krema za područje oko očiju

Ova specijalizirana krema za područje oko očiju na površinu kože nanosi sloj čistog retinola koji se uspješno se bori protiv vidljivih znakova starenja i poboljšava izgled kože oko očiju.

Toliko djelotvorna da je čak 100% ispitanika postiglo vidljive rezultate. *

Klinički dokazani rezultati.

Njeguje i zaglađuje kožu.

Vidljivo smanjuje bore oko očiju.

Posvjetljuje i ujednačava područje oko očiju.

Snažni sastojci:

- Čisti retinol dermatološki je dokazan oblik vitamina A. Ovaj snažni sastojak znanstveno dokazano povećava stvaranje kolagena i obnovu stanica kože i tako se bori protiv umornog izgleda kože, bora i staračkih pjega.

Naša jedinstvena formula sadrži spoj čistog retinola i:

- Ekstrakta mirte poznatog po regenerirajućim svojstvima i pojačavanju učinkovitosti retinola.

- Hijaluronske kiseline koja koži pomaže s hidratacijom i održava ju vlažnom.

Klinički dokazano.

Za kožu zdravog izgleda.

*Kliničko ispitivanje provedeno je na 36 žena koje su upotrebljavale proizvod jednom dnevno tijekom 8 tjedana.

Sastav: Aqua, pentaeritritil tetraetilheksanoat, dimetikon, glicerin, PPG-15 stearil eter, stearilni alkohol, cetearilni alkohol, butilen glikol, ceteareth-20, izoheksadekan, retinol, hidrolizirani ekstrakt lista Myrtus Communis, kaprilni/kaprinski triglicerid, etilheksilglicerin, Natrijev hijaluronat, kaprilil glikol, poliakrilamid, celuloza, C13-14 izoparafin, laureth-7, dimetikon krospolimer, amonijev akriloildimetiltaurat/VP kopolimer, dinatrijev EDTA, natrijev hidroksid, BHT, askorbinska kiselina, fenoksietanol, klorfenezin. [PR-0003158]

Uporaba: Upute za korištenje: Jednom dnevno nanjeti 3 točkice kreme na područje ispod oka, nježno tapkati oko oka i izbjegavati direktan kontakt s okom.  Retinol početnike s retinolom: postepeno uvesti retinol u svoju rutinu brige o koži; započeti s 2-3 korištenja tjedno tijekom prva 3 tjedna; povećati broj korištenja do svakodnevnog, ovisno o toleranciji.

Upozorenja: Izbjegavati izravan kontakt s očima. Koristiti zaštitni faktor s obzirom na to da retinol povećava osjetljivost na sunce. Važno: Možete iskusiti crvenilo, toplinu, peckanje i ljuštenje kože. To su normalne i privremene naznake da formula djeluje. Ako učinci uzrokuju nelagodu, smanjiti upotrebu na jedno korištenje svaki drugi dan, dok se  koža ne prilagodi. Ako se nelagoda nastavi, prestati s korištenjem.

Veličina: 15 ml 

Neutrogena Retinol Boost krema za lice i vrat

Ova lagana i brzo upijajuća krema na površinu kože nanosi sloj čistog Retinola koji se uspješno bori protiv raznih znakova starenja te kožu čini vidljivo mlađom i zdravijom.

Toliko djelotvorna da je 100% ispitanika postiglo vidljive rezultate već nakon tjedan dana. *

Klinički dokazani rezultati.

Hidratizira i zaglađuje kožu.

Snažni sastojci:

- Čisti retinol dermatološki je dokazan oblik vitamina A. Ovaj snažni sastojak znanstveno dokazano povećava stvaranje kolagena i obnovu stanica kože i tako se bori protiv umornog izgleda kože, bora i staračkih pjega.

Naša jedinstvena formula sadrži spoj čistog retinola i:

- Ekstrakta mirte poznatog po regenerirajućim svojstvima i pojačavanju učinkovitosti retinola.

- Hijaluronske kiseline koja koži pomaže s hidratacijom i održava ju vlažnom.

Klinički dokazano.

Za kožu zdravog izgleda.

*nakon tjedan dana: poboljšava teksturu kože. Ujednačava ten (+29.5%**).

*nakon četiri tjedna: vidljivo smanjuje bore (-37.7%**).

*nakon osam tjedana: ublažava pigmentaciju (-48.3%**).

*U kliničkom ispitivanju je tijekom 8 tjedana sudjelovalo 39 žena s primjenom proizvoda jednom dnevno.

**Prosječni postotak poboljšanja.

Sastav: aqua (water), pentaerythrityl tetraethylhexanoatedimethiconeglycerinppg-15 stearyl etherstearyl alcoholcetearyl alcoholbutylene glycolceteareth-20isohexadecaneretinolhydrolyzed myrtus communis leaf extractcaprylic/capric triglycerideethylhexylglycerinsodium hyaluronatecaprylyl glycolpolyacrylamidecellulosec13-14 isoparaffinlaureth-7dimethicone crosspolymerammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymerdisodium edtasodium hydroxidebhtascorbic acidphenoxyethanolchlorphenesinparfum (fragrance. [PR-0003168]aqua (water), pentaerythrityl tetraethylhexanoatedimethiconeglycerinppg-15 stearyl etherstearyl alcoholcetearyl alcoholbutylene glycolceteareth-20isohexadecaneretinolhydrolyzed myrtus communis leaf extractcaprylic/capric triglycerideethylhexylglycerinsodium hyaluronatecaprylyl glycolpolyacrylamidecellulosec13-14 isoparaffinlaureth-7dimethicone crosspolymerammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymerdisodium edtasodium hydroxidebhtascorbic acidphenoxyethanolchlorphenesinparfum (fragrance. [PR-0003168]

Uporaba: Upute za korištenje: Svakog jutra i večeri dvostrukim pritiskom na pumpicu nanjeti dozu kreme na dlanove i nježno umasirati na lice i vrat. Dok ne koristite pumpicu, okrenite ju na ”zatvoreno“. Za početnike s retinolom: stupnjevito uvesti retinol u svoju rutinu brige o koži; započeti s 2-3 korištenja tjedno tijekom prva 3 tjedna; povećati broj korištenja na dnevnu osnovu, ovisno o toleranciji proizvoda.

Upozorenja: Izbjegavati kontakt s očima. Koristiti zaštitni faktor s obzirom na to da retinol povećava osjetljivost na sunce. Važno: Možete iskusiti crvenilo, toplinu, peckanje i ljuštenje kože. To su normalne i privremene naznake da formula djeluje. Ako učinci uzrokuju nelagodu, smanjiti upotrebu na jedno korištenje svaki drugi dan, dok se koža ne prilagodi. Ako se nelagoda nastavi, prestati s korištenjem.

Veličina: 50 ml 

Registracija
Kozmetika
Paketi
Količina
15
50
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Lice
Sadrži biljke
Mirta (Myrtus communis)
Sadrži ostalo
Hijaluronska kiselina
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Namjena
Hidratacija
Njega
Tip kože
Svi tipovi
Problemi kože
Starenje kože - anti-age
Suha koža
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu