Bionike Triderm Baby Protective Cream
40

Preporučuju dermatolozi

Bionike Triderm Baby Protective Cream

Zaštitna i hranjiva krema s učinkom na ublažavanje iritacije, idealna za prevenciju nadražaja kože i pelenskog dermatitisa (sadrži 10% cinkova oksida, karite maslac, alantoin i pantenol)

C049514
9,00 €
(90€ za 1 LIT) |

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Cinkov oksid djeluje umirujuće, regenerira, blago isušuje i štiti od maceracije. Kukuruzni škrob je neškodljiva zamjena za puder, djeluje apsorbirajuće i štiti od maceracije tipične za kožu u vlažnom i toplom okolišu unutar pelena. Karite maslac štiti, hrani i njeguje kožu. Alantoin i pantenol omekšavaju, ovlažuju, hrane i štite kožu. Repičino ulje ima snažan regenerirajući učinak.

Zaštitna krema na bazi cinkova oksida ima farmaceutski oblik paste, s dodatkom pantenola i alantoina. Ovi sastojci dobro štite kožu, umiruju nadražaj i crvenilo te istodobno preveniraju njihovu pojavu, osobito zbog vlažnog i toplog okoliša unutar pelena. Karite maslac i repičino ulje su hranjivi sastojci kreme koji njeguju i regeneriraju kožu. Krema se koristi za svakodnevnu njegu i zaštitu kože, kod prematanja i promjene pelena, a prikladna je u slučaju preosjetljivosti na teške metale (nikal), konzervanse, parfeme i gluten.

Uporaba: Na dobro očišćenu i obrisanu kožu nanijeti kremu i lagano ravnomjerno razmazati. Pažljivo nanijeti na kožne pregibe i nabore. Kod dojenčadi upotrijebiti pri svakom prematanju i promjeni pelena. 

Veličina: 100 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
100
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Pasta
Mjesto primjene
Lice
Tijelo
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Problemi kože
Osjetljiva koža
40

Preporučuju dermatolozi

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu