The Royal Affair Obnavljajući serum za vlasište
The Royal Affair Obnavljajući serum za vlasište
  • Novi proizvod
The Royal Affair Obnavljajući serum za vlasište
The Royal Affair Obnavljajući serum za vlasište

The Royal Affair Obnavljajući serum za vlasište

Serum za obnovu, njegu i čišćenje vlasišta.

N
46,00 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 4 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 4 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,80 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Nakon nekoliko godina razvoja sa zadovoljstvom predstavljamo izniman serum za obnovu, njegu i čišćenje vlasišta, koji vašu njegu kose podiže na potpuno novu razinu.

- Čisti i oslobađa vlasište od nečistoća.

- Povećava cirkulaciju za vitalni rast kose.

- Regulira funkciju žlijezda lojnica za zdravu kutikulu vlasi.

- Sadrži enzim bromelain, kanu i pantenol. Bori se protiv peruti, prekomjerne masnoće vlasišta i ispadanja kose.

Nakon nanošenja seruma, folikuli vlasi ponovno će biti čisti, a lukovice vlasi nahranjene. Kosa se diže u korijenu i postaje sjajna. Serum pomaže u regulaciji aktivnosti žlijezda lojnica i sprječava masnoću vlasišta. Kao rezultat toga, koža postaje ugodno osvježena, a kosa ostaje glatka i svježa dugo vremena.

Intenzivna formula čišćenja seruma temelji se na formulaciji enzima, kane i pantenola. Ovaj enzim je bromelain koji razgrađuje odumrle epidermalne stanice i tako se bori protiv peruti, smanjuje mašćenje i sprječava ispadanje kose.

The Royal Affair obnavljajući serum za vlasište ne sadrži krute čestice, ali temeljito čisti vlasište enzimima, čime se bori protiv peruti, smanjuje mašćenje i ispadanje kose. Uklanja odumrle stanice kože i druge nečistoće, ostavljajući folikule vlasi čistima. To sprječava ispadanje kose i pomaže da kosa ostaje podignuta pri korijenu, glatka i sjajna.

TRA obnavljajući serum regulira funkciju lojnih žlijezda, smanjuje prekomjerno izlučivanje masnoće i ne masti kosu. Enzim bromelain razgrađuje mrtve stanice kože i uklanja nečistoće s vlasišta. Kana i pantenol njeguju i hidratiziraju vlasište. TRA obnavljajući serum djeluje na lukovice vlasi te čini kosu glatkom i jačom po cijeloj dužini kose.

Serum sadrži bromelain, koji je sirovi ekstrakt ananasa i sadrži niz različitih peptidaza ili proteaza. Bogat je proteolitičkim enzimima, odnosno proteazama koje razgrađuju proteine u aminokiseline. Enzimski piling učinkovito i brzo uklanja keratinozni materijal* zajedno sa svim nečistoćama s vlasišta kako bi se borio protiv prhuti, spriječio suhoću i svrbež, smanjio masnoću i ispadanje kose. Serum ne sadrži krute čestice, a čišćenje se provodi enzimima koji se nalaze u proizvodu.

* Keratinozni materijal odnosi se na ostatke i obloge koji sadrže keratin, čvrsti protein koji je osnovna komponenta kose, kože i noktiju. Ostaci keratina, mrtve stanice kože i druge nečistoće koje tvore sloj ili obloge na površini vlasišta mogu se nakupiti na vlasištu. Ovaj keratinozni materijal može uzrokovati probleme kao što su začepljene pore, svrbež, iritacija i prhut. Stoga je važno da se ovaj materijal učinkovito ukloni, što omogućuje bolje zdravlje vlasišta i potiče rast zdrave kose. TRA serum za obnovu vlasišta osmišljen je posebno za tu svrhu jer učinkovito razgrađuje i uklanja keratinozni materijal, održavajući vlasište čistim i zdravim.

Enzim bromelain:

Čišćenje vlasišta: Enzim bromelain pomaže ukloniti ostatke i nečistoća s vlasišta. Time se osigurava čisto i zdravo okruženje za rast kose.

Piling vlasišta: Enzimski piling bromelainom pomaže u uklanjanju mrtvih stanica kože i keratinoznog materijala s površine vlasišta. To može smanjiti pojavu prhuti, suhoće i svrbeža te potiče obnovu stanica vlasišta.

Poboljšanje cirkulacije: Bromelain poboljšava cirkulaciju vlasišta stimulirajući cirkulaciju krvi. To je važno jer dobro prokrvljeno vlasište osigurava odgovarajuću opskrbu folikula vlasi hranjivim tvarima, što dovodi do zdravije i sjajnije kose.

Antioksidativno djelovanje: Bromelain također djeluje kao antioksidans koji pomaže u zaštiti vlasišta od štetnih slobodnih radikala. Slobodni radikali oštećuju stanice, što može negativno utjecati na zdravlje kose i vlasišta. Antioksidativna svojstva bromelaina mogu pomoći u održavanju zdravog vlasišta i spriječiti oštećenje kose.

Ekstrakt kane: Ima blagotvorna svojstva za vlasište. Umiruje vlasište i smanjuje svrbež te doprinosi zdravijem i uravnoteženijem vlasištu.

Pantenol: Prodire duboko u vlasište, djeluje kao hidracijsko sredstvo i regenerator. Pantenol, koji je derivat vitamina B5, ima iznimnu sposobnost zadržavanja vlage, što pomaže u poboljšanju hidracije vlasišta. Osim što vlaži i njeguje vlasište, pantenol također jača kosu, potiče njezinu rast i daje joj zdrav sjaj.

Zahvaljujući ovim iznimnim sastojcima i inovativnoj formuli, TRA obnavljajući serum za vlasište proizvod je koji će nadmašiti sva vaša očekivanja. Nudi vrhunsku njegu vlasišta, uklanja nečistoće, bori se protiv prhuti, smanjuje mašćenje i ispadanje kose, a vlasište i kosu održava zdravom i sjajnom. S ovim proizvodom otkrit ćete novu snagu svoje kose! Svoju rutinu njege kose podignut ćete na sljedeću razinu.

Sastav: Aqua/Water, Bromelain, Lawsonia Inermis (Henna) Leaf Extract, Panthenol, Benzyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Benzoic Acid, Carbomer, Parfum/Fragrance, Limonene, Linalool, Citral.

Uporaba:

1. korak

Priprema: Prije upotrebe seruma bočicu dobro protresite kako bi se sastojci ujednačili.

2. korak

Priprema vlasišta: Prvo dobro očistite vlasište i kosu (TRA rutina čišćenja vlasišta i kose). Zatim nježno počešljajte mokru kosu kako biste raspetljali kosu. Razdvojite kosu na nekoliko manjih dijelova kako biste lakše nanijeli serum na vlasište.

3. korak

Nanošenje seruma: Nanesite malu količinu seruma izravno na vlasište pomoću aplikatora ili nježnim masažnim pokretima. Ne ispirite serum s vlasišta jer će aktivno djelovati do sljedećeg pranja.

4. korak

Masaža vlasišta: Nakon nanošenja seruma nježno masirajte vlasište vrhovima prstiju. To će pomoći ravnomjernoj raspodjeli seruma po vlasištu i potaknuti cirkulaciju.

5. korak

Upotreba seruma: Nanesite serum nakon svakog pranja vlasišta. Preporučuje se redovito koristiti serum dulje vrijeme kako bi se postigli najbolji rezultati.

6. korak

Daljnja njega kose: Nakon nanošenja seruma nastavite s uobičajenom rutinom oblikovanja kose.

Veličina: 50 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
50
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Serum
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Žene
Sadrži biljke
Kanna (Sceletium tortuosum)
Sadrži ostalo
Bromelain
Pantenol
Posebni atributi
Bez silikona
Proizvod nije testiran na životinjama
Vegansko
Zemlja porijekla
Slovenija
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Namjena
Njega
Čišćenje i higijena
Problemi kose i vlasišta
Ispadanje kose
Masna kosa
Prhut

Ženama nudimo vrhunska rješenja za njegu kose koja njeguju njihovu krunu, smiruju njihov um i vraćaju im nepokolebljivo samopouzdanje.

Odlučni smo

Sve što radimo, radimo sa srcem i uvijek idemo korak dalje, čak i ako ne moramo. Sve počinje formuliranjem kvalitetnih proizvoda s većim postotkom aktivnih sastojaka nego što ih ima većina proizvoda za njegu kose na policama trgovina.

Mi smo skupina žena koja podržava žene

Ženska energija je pozitivna snaga za naše društvo i naš planet. Naši proizvodi osmišljeni su tako da potiču ljubav prema sebi i istodobno pozivaju na prisutnosti u određenom trenutku. To je jedini način rješavanja svih životnih izazova samopouzdanjem i galantnošću.

Odgovorni smo

Od prvog dana dajemo sve od sebe da zajedno stvorimo bolji svijet, od dizajniranja proizvoda s najboljim sastojcima iz prirode do zamatanja u održivu ambalažu. Kupnjom naših proizvoda doprinosite pozitivnoj promjeni.

Potpuno smo nepotpuni

Istinska ljepota sjaji iznutra, tako da vam ne treba proizvod koji će vas “popraviti” (niste slomljeni). Rituali brige o sebi pomažu nam da shvatimo da smo lijepe upravo takve kakve jesmo. Trebalo nam je dugo vremena da naučimo prihvaćati sebe kao cjelinu, stoga na ovo putovanje želimo pozvati i vas.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Top ponuda

Proizvod dodan za usporedbu