The Royal Affair Turban za kosu
The Royal Affair Turban za kosu
The Royal Affair Turban za kosu
The Royal Affair Turban za kosu
The Royal Affair Turban za kosu
The Royal Affair Turban za kosu
The Royal Affair Turban za kosu
  • Novi proizvod
The Royal Affair Turban za kosu
The Royal Affair Turban za kosu
The Royal Affair Turban za kosu
The Royal Affair Turban za kosu
The Royal Affair Turban za kosu
The Royal Affair Turban za kosu
The Royal Affair Turban za kosu

The Royal Affair Turban za kosu

S turbanom za kosu postići ćete optimalnu njegu i zaštitu kose, a istovremeno uživati ​​u udobnosti prirodnih materijala.

N
90,00 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 9 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 9 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 1,80 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

S turbanom za kosu postići ćete optimalnu njegu i zaštitu kose, a istovremeno uživati ​​u udobnosti prirodnih materijala.

Predstavljamo vam turban za kosu, izrađen s posebnom pažnjom na detalje i od prirodnih materijala, zbog čega vašoj kosi pruža njegu i zaštitu. Izrađen je u Sloveniji od kvalitetnih materijala, waffle pamučne tkanine i ramije, koji osiguravaju ugodno i prozračno iskustvo pri svakom korištenju.

Turban je više od modnog dodatka – on je neophodan dodatak za njegu kose! Kosa vam je najosjetljivija kada je mokra, turban je nježno grli/omata i ne oštećuje. Zahvaljujući visokoj sposobnosti upijanja, turban brzo upija vlagu, sprječava lomljenje kose i smanjuje kovrčanje. Osim toga, svojom jednostavnošću korištenja, turban omogućuje brže prirodno sušenje vaše kose, što pridonosi njenom zdravom izgledu.

Nemojte dopustiti da vam kosa predugo bude izložena štetnom djelovanju sušila za kosu ili grubih ručnika. S turbanom za kosu postići ćete optimalnu njegu i zaštitu, a istovremeno uživati ​​u udobnosti prirodnih materijala.

Waffle-pamuk je posebna vrsta tkanine koja ima neka karakteristična svojstva:

1. Tekstura

Poznat po svojoj reljefnoj teksturi koja podsjeća na uzorak vafla. Ova tekstura stvara prozračnost i lakoću tkanine.

2. Apsorpcija

Waffle pamuk poznat je po visokom stupnju upijanja vlage. Zato je popularan materijal za ručnike i kupaonski tekstil jer se brzo suši i dobro upija vodu.

3. Prozračnost

Zbog svoje teksture i strukture omogućava dobru cirkulaciju zraka što pridonosi udobnosti pri nošenju i korištenju.

4. Trajnost

Unatoč laganoj strukturi, waffle pamuk je obično vrlo izdržljiv materijal koji dobro podnosi pranje i ne troši se tako brzo.

5. Svestranost

Koristi se za širok raspon proizvoda, uključujući ručnike, kućne ogrtače, dječju odjeću i kuhinjske krpe.

6. Jednostavno održavanje

Većina vafel pamučnih proizvoda lako se održava i pere, što ih čini iznimno praktičnim izborom za svakodnevnu upotrebu.

Ramie je prirodno vlakno koje se dobiva iz biljke Boehmeria nivea ili kineski trputac. Neke od osnovnih karakteristika rami tekstila uključuju:

1. Trajnost

Rami je jedno od najjačih prirodnih vlakana. Izuzetno je otporan na habanje i izdržljiviji je od većine drugih prirodnih vlakana.

2. Udobnost

Rami je prozračan materijal (koji omogućava dobru ventilaciju). Što ga čini udobnijim za nošenje u toplim vremenskim uvjetima.

3. Apsorpcija vlage

Iako je rami prirodno prozračan materijal, može apsorbirati više vlage od pamuka, omogućujući kosi ili koži da se brže osuše.

4. Antibakterijska svojstva

Ramie ima prirodna antibakterijska svojstva, što znači da inhibira rast bakterija i neugodne mirise.

5. Ekološka prihvatljivost

Biljka ramija zahtijeva manje vode i pesticida za rast nego neki drugi materijali, što je čini ekološki prihvatljivim izborom.

Za održavanje proizvoda preporučujemo:

Pranje u nježnom ciklusu: Perite proizvod u perilici rublja u nježnom ciklusu hladnom ili toplom vodom i blagim deterdžentom za osjetljiva vlakna.

Nakon pranja, nježno iscijedite turban kako biste uklonili višak vode, a zatim ga osušite na zraku. Izbjegavajte sušenje na izravnoj sunčevoj svjetlosti ili u sušilici jer to može oštetiti vlakna.

Registracija
Pomagala
Količina
1
Jedinica mjere
komad
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Pomagala i aparati
Pomagala - ostalo
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Žene
Zemlja porijekla
Slovenija
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Ženama nudimo vrhunska rješenja za njegu kose koja njeguju njihovu krunu, smiruju njihov um i vraćaju im nepokolebljivo samopouzdanje.

Odlučni smo

Sve što radimo, radimo sa srcem i uvijek idemo korak dalje, čak i ako ne moramo. Sve počinje formuliranjem kvalitetnih proizvoda s većim postotkom aktivnih sastojaka nego što ih ima većina proizvoda za njegu kose na policama trgovina.

Mi smo skupina žena koja podržava žene

Ženska energija je pozitivna snaga za naše društvo i naš planet. Naši proizvodi osmišljeni su tako da potiču ljubav prema sebi i istodobno pozivaju na prisutnosti u određenom trenutku. To je jedini način rješavanja svih životnih izazova samopouzdanjem i galantnošću.

Odgovorni smo

Od prvog dana dajemo sve od sebe da zajedno stvorimo bolji svijet, od dizajniranja proizvoda s najboljim sastojcima iz prirode do zamatanja u održivu ambalažu. Kupnjom naših proizvoda doprinosite pozitivnoj promjeni.

Potpuno smo nepotpuni

Istinska ljepota sjaji iznutra, tako da vam ne treba proizvod koji će vas “popraviti” (niste slomljeni). Rituali brige o sebi pomažu nam da shvatimo da smo lijepe upravo takve kakve jesmo. Trebalo nam je dugo vremena da naučimo prihvaćati sebe kao cjelinu, stoga na ovo putovanje želimo pozvati i vas.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Top ponuda

Proizvod dodan za usporedbu