Skintegra Clarion 2% BHA Gel
Skintegra Clarion 2% BHA Gel
Skintegra Clarion 2% BHA Gel
Skintegra Clarion 2% BHA Gel
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Skintegra Clarion 2% BHA Gel

Mikroeksfolirajući negranularni gel za čišćenje kombinirane i masne kože sklone začepljenim porama i upalnim procesima. 

C054169
18,45 €
(92.25€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Skintegra Clarion 2% BHA Gel je mikroeksfolirajući negranularni gel za čišćenje kombinirane i masne kože sklone začepljenim porama i upalnim procesima. Zahvaljujući kombinaciji 2% salicilne kiseline i cinka već pri kratkome kontaktu (1 min) s kožom učinkovito otklanja višak sebuma i odčepljuje pore. Jedan korak koji zamjenjuje čišćenje i eksfolijaciju stvoren je za optimalnu minimalističku rutinu - ali i naprednu njegu prilikom koje pazimo da ne koristimo previše slojeva aktivnih leave-on proizvoda. 

Zašto je poseban? Za mnogo ljudi, začepljene se pore i akne ne zaustavljaju na licu već često zahvaćaju dekolte i leđa. Koža tijela sklona upalama jednako je zahtjevna kao i koža lica. Zato smo razvili Clarion 2% BHA čistač koji će podržati vašu kožu lica i tijela. Razvijen za korištenje na licu, idealan je 2u1 proizvod za njegu svih problematičnih zona vaše kože.

Što sadrži? Clarion 2% BHA čistač formuliran je sa salicilnom kiselinom (2%), poznatim komedolitikom i sebostatikom, uz dodatak glicerina, umirujućeg cinka, ekstrakta ginsenga, aminokiselina i biomimetičkog dipeptida karnozina te vidljivo poboljšava izgled i funkciju kože. Sadrži blagi tenzid i optimalan pH za redovito korištenje (pH 4.3 - 4.8). Dermatološki je ispitan. 100% vegan i cruelty free. 

Za koga je idealan? Clarion 2% BHA čistač namijenjen je za kožu koja luči višak sebuma, sklona je začepljenjima i teksturi te dobro tolerira salicilnu kiselinu. Kontaktna metoda idealan je način primjene salicilne kiseline koja uspješno prodire u unutrašnjost pora u vrlo kratkom periodu, čime se smanjuje mogućnost iritacije i isušenosti.

Protiv nepravilnosti:

- salicylic acid

- zinc pca

- carnosine

Protuupalno/posvjetljujuće:

- salicylic acid

- zinc pca

- panax ginseng extract

Hidratizira:

- betaine

- glycerin

- allantoin

- arginine

Sastojci: aqua, decyl glucoside, methylpropanediol, glycerin, pentylene glycol, cocamidopropyl betaine, betaine, salicylic acid, arginine, polyacrylate crosspolymer-6, allantoin, carnosine, caffeine, zinc pca, carnitine, panax ginseng extract, sodium chloride, disodium edta, sodium benzoate

Uporaba: Nanijeti malu količinu proizvoda na dlan, blago zapjeniti i očistiti lice izbjegavajući područje oko očiju. Temeljito isprati i nastaviti s uobičajenom njegom, izbjegavajući dodatne eksfolirajuće korake, pogotovo kod osjetljive kože. Učestalost uporabe prilagoditi potrebama kože.

Veličina: 200 ml 

Registracija
Kozmetika
Količina
200
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Serum
Pakiranje
Posuda s pumpicom
Mjesto primjene
Lice
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Tip kože
Masna
Problemi kože
Akne
Masna koža

Vjerujemo u blagu i dosljednu njegu kože. Pažljivo odabrane sastojke holistički isprepletene u izvrsne formule. Zdravlje kože na prvome mjestu.

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu