Bionike Defence Hydra Esencijalna hidratacija Promo pakiranje
40

Preporučuju dermatolozi

Bionike Defence Hydra Esencijalna hidratacija Promo pakiranje

Bionike Defence Hydra Esencijalna hidratacija Promo pakiranje. Sadrži Defence micelarna otopina, 100 ml u bočici i Defence Hydra Rich bogata i hranjiva krema, 50 ml u tubi.

C057640
16,00 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Promo pakiranje

Sadrži:

Defence micelarna otopina, 100 ml u bočici

Ružina vodica ima umirujući učinak. Mliječna kiselina održava optimalan pH kože i štiti od isušivanja. Micele estera masnih kiselina na sebe vežu i odlično uklanjaju sve nečistoće. Ne sadrži parfeme, konzervanse, gluten, a prikladna je u slučaju preosjetljivosti na teške metale (nikal).

Nježna formula micelarne otopine prikladna je za temeljito čišćenje kože i uklanjanje šminke. Otopina štiti hidrolipidni balans, mikrobiotu i prirodnu zaštitnu barijeru kože. Prikladna je za sve tipove kože, djeluje umirujuće, a nakon primjene pruža osjećaj čistoće, svježine i ugode.

Oftalmološki je ispitana i osobito prikladna u slučaju preosjetljivosti na teške metale (nikal), gluten, konzervanse i parfeme.

Uporaba: Nanijeti otopinu na blazinicu i nježnim pokretima očistiti kožu. Za skidanje teške šminke prisloniti natopljenu blazinicu na kapak, ostaviti nekoliko sekundi i jednim nježnim pokretom ih ukloniti. 

Defence Hydra Rich bogata i hranjiva krema, 50 ml u tubi

Krema osigurava trenutačnu i dugotrajnu hidrataciju normalnoj i suhoj koži. Idealna je kao podloga za make-up.

Krema sadrži hijaluronsku kiselinu različitih molekularnih masa, umirujuće sastojke i sastojke koji obnavljaju funkciju zaštitne barijere kože. Hijaluronska kiselina velike molekularne mase štiti od transepidermalnog gubitka vode, dok molekule hijalurona male mase zadržavaju molekule vode u dubljim slojevima kože i osiguravaju dugotrajnu hidrataciju. Alantoin, hidrolat ružinih latica i irske mahovine djeluju umirujuće.

Karite maslac, glicerin te biljna ulja kokosa i jojobe nadoknađuju koži potrebne lipide i održavaju balans vode i lipida. Derivati glukoze dugo zadržava vodu u koži i time djeluje na hidrataciju.

Krema ne sadrži parfeme, konzervanse, gluten i njegove derivate, a prikladna je u slučaju preosjetljivosti na teške metale, osobito nikal. 

Uporaba: Nanijeti ujutro i/ili navečer na prethodno očišćenu kožu i lagano razmazati.

Registracija
Kozmetika
Paketi
Količina
50
100
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Krema
Micelarna otopina
Pakiranje
Tuba
Mjesto primjene
Lice
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži biljke
Jojoba (Simmondsia chinensis)
Kokos (Cocos Nucifera)
Ruža (Rosa damascena)
Shea - Karite (Butyrospermum parkii)
Sadrži ostalo
Alantoin
Glicerol
Hijaluronska kiselina
Posebni atributi
Bez glutena
Bez konzervansa
Bez parfema
Zemlja porijekla
Italija
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Namjena
Hidratacija
Njega
Čišćenje i higijena
Tip kože
Normalna
Suha
Problemi kože
Suha koža

Ostali proizvodaci

40

Preporučuju dermatolozi

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu