Fraktal Lucent Blue Light Protection Serum
40

Preporučuju dermatolozi

Fraktal Lucent Blue Light Protection Serum

Koncentrat za zaštitu od plavog, za sve tipove kože. Multifunkcionalni lagani i efikasni koncentrat koji spriječava oštećenja kože izazvana plavim svjetlom (HEV).

N
40,00 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 4 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 4 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,80 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Koncentrat za zaštitu od plavog, za sve tipove kože.

Multifunkcionalni lagani i efikasni koncentrat koji spriječava oštećenja kože izazvana plavim svjetlom (HEV). Kombinacijom ekstrakta i ulja mrkve, kao i ekstrakta Verbascum Thapsus, argana i cistusa, Lucent spriječava različite mehanizme oštećenja kože izazvane izlaganjem plavom svijetlu (HEV), poput hiperpigmentacije i oksidativnog stresa kože (ROS).

Za sve tipove kože.

Za svakodnevnu upotrebu.

Dermatološki testirano.

Rezultati nezavisnih ex vivo ispitivanja:

- Prevenira hiperpigmentaciju nastalu izlaganjem plavom svijetlu (HEV) za 22%

- Prevenira oksidativni stres (ROS) nastao izlaganjem plavom svijetlu (HEV) za 35%

Koncentrat za zaštitu od plavog svijetla - Višenamjenski lagani koncentrat visoke učinkovitosti koji sprječava oštećenja plavim svjetlom i štiti vašu kožu od štetnih učinaka HEV svjetla.

Suvremeni način života nas tjera da provodimo više vremena izloženi vanjskom svijetlu (sunce), kao i svijetlu u zatvorenim prostorima (fluorescentna i LED rasvjeta, pametni telefoni, računala, TV, tableti – ekrani općenito). Plavo svjetlo (HEV) prodire puno dublje u kožu nego UVA/UVB svjetlo i uzrokuje hiperpigmentaciju kože, beživotan izgled kože i oksidativni stres.

Aktivne sastav: 

Melanin (poseban frakcionirani oblik melanina). Prirodno dobiveni, frakcionirani melanin, posebno prilagođen za apsorbciju plave svjetlosti (HEV).

- Pomaže apsorbirati značajnu količinu plavog svijetla (HEV)

- Pomaže u sprječavanju oksidativnog stresa i stvaranja oštećene kožne barijere

- Doprinosi smanjenju hiperpigmentacije izazvane plavim svijetlom (HEV)

Ostali aktivni sastav: Rockrose ekstrakt, Argan ekstrakt, Mullein flower ekstrakt i smjesa Karotenoida

Sastav: Aqua, Glycerin, Propylheptyl Caprylate, Caprylic/Capric Triglyceride, Undecane, Squalane, Canola oil, Tridecane, Sodium Polyacrylate, hydrolyzed Verbascum thapsus flower, Dicaprylyl Carbonate, Sodium Stearoyl Glutamate, Passiflora Incarnata Seed Oil, Polyglyceryl-3 Caprate, Melanin, Cistus Monspeliensis Flower/Leaf/Stem Extract, Argania Spinosa Leaf Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Daucus Carota (Carrot) Root Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Beta-Carotene, Tocopheryl Acetate, Perfume, Maltodextrin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Pentylene Glycol, Citric acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Sodium hydroxide, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol

Uporaba: Nakon čišćenja kože, nanijeti serum na lice i pričekati da se upije u kožu. Nakon toga nanijeti hidratantnu kremu. Za najbolje rezultate, koristiti redovito ujutro i/ili navečer.

Veličina: 30 ml 

Registracija
Kozmetika
Količina
30
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Serum
Pakiranje
Posuda s pumpicom
Mjesto primjene
Lice
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži biljke
Argan (Argenia)
Mrkva (Daucus carota)
Sitnocvjetna divizma (Verbascum thapsus)
Sadrži aminokiseline
Melanin
Sadrži ostalo
Karotenoidi
Posebni atributi
Bez parfema
Dermatološki ispitano
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Namjena
Njega
Tip kože
Svi tipovi
Problemi kože
Gubitak čvrstoće - menopauza
Tamne mrlje - hiperpigmentacije

U Fraktalu Beauty predani smo stvaranju znanstveno dokazanih, učinkovitih i prirodnih proizvoda koji pružaju ugodu i ublažavaju simptome menopauze. Naši proizvodi za njegu kože i tijela izrađeni su od prirodnih sastojaka koji njeguju i štite vašu kožu, pomažući vam da se osjećate dobro u vlastitom tijelu. Vjerujemo da svatko zaslužuje osjećati se samouvjereno, osnaženo i uzbuđeno u pogledu svoje budućnosti tijekom menopauze. Našim znanstveno dokazanim rješenjima omogućujemo vam da preuzmete kontrolu nad svojim životom i uživateu životu, unatoč promjenama na vašem tijelu.

Zašto se zovemo Fraktal Beauty?

Zapravo, fraktali su znanstveno dokazani matematički oblici koji se pojavljuju u prirodi posvuda oko nas. Sa svojom beskonačnom složenošću, oni proizvode nevjerojatno lijepe i zamršene dizajne. Fraktali se mogu pronaći posvuda u prirodi – od zamršenih žila lista do grandioznih zavoja planinskog lanca. Sa svojom snažnom, prirodnom ljepotom, fraktali su korišteni za modeliranje svega, od vremenskih obrazaca do trendova na burzi. Oni predstavljaju prirodu u njezinom najistinitijem obliku.

Menopauza je prirodni biološki proces koji označava kraj reproduktivnih godina žene. 

Vrijeme je to snažne transformacije i jedinstvena prilika za žene da prigrle svoju unutarnju snagu i ljepotu. Dok se neki boje promjena povezanih s menopauzom, važno je prepoznati da su te promjene izvor snage i da se mogu slaviti i prihvatiti. Snagom transformacije, menopauza može biti vrijeme kreativnog istraživanja i samorasta, omogućujući ženama da otkriju novi osjećaj samopouzdanja i ljepote. Menopauza se može promatrati kao prilika za razmišljanje o prošlosti i fokusiranje na sadašnjost, kako bi se stvorio pozitivan pogled na budućnost.

Fraktal Beauty proizvodi imaju za cilj riješiti stanja kože i tijela u perimenopauzi, menopauzi i postmenopauzi, kao što su suhoća, dehidracija, osjetljivost, svrbež, iritacija i izbijanje akni. 

No, to nije sve – uz to pomažu kod kožnih problema modernog načina života koji donose dodatna oštećenja UV i plavim svjetlom, zagađenjem, stresom i još mnogo toga. Naši proizvodi zadovoljavaju potrebe koje su prirodne u životu svake žene, bez podvrgavanja idejama savršenstva ili zaustavljanja prirodnih pojava u životu. Naše formule su neovisno testirane za dokazanu učinkovitost.

40

Preporučuju dermatolozi

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu