Skintegra Cica-Cera krema + Hyperdew...
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Skintegra Cica-Cera krema + Hyperdew Gift Set

Hranjiva krema za svakodnevnu tretmansku i zaštitnu njegu.

C058175 x
34,00 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 3 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 3 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,60 €.

Nažalost ovaj proizvod trenutno nije raspoloživ.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

1.CICA CERA 50 ml: Krema na bazi blagotvornih ceramida i CICA kompleksa formulirana je za kožu koja je u disbalansu. Osim toga, obogaćena je koloidnom zobi, pantenolom i sastojcima koji imaju prebiotičko djelovanje kako bi sačuvala kožu od isušenosti i iritacije. Sastojci koji djeluju zaštitno prema koži, čine je otpornom što smanjuje reaktivnost kože i čuvaju njezinu vlagu su ceramidi, CICA kompleks (Centella asiatica , madekasozid, madekasična kiselina, azijatična kiselina).

2.HYPERDEW 50 ml: Ova hidratantna maska obogaćena je otopinom 5% derivata azelaične kiseline i sadrži probiotičke fermente, NMF kao i ekstrakte spiruline i morskih algi. Savršena je za sve koji traže višenamjenski proizvod s dugotrajnim učinkom. Osim hidratacije, ova maska udjenačava ten, korigira nepravilnosti te preventivno djeluje protiv preuranjenog starenja.

Registracija
Kozmetika
Količina
50
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Lice
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Vjerujemo u blagu i dosljednu njegu kože. Pažljivo odabrane sastojke holistički isprepletene u izvrsne formule. Zdravlje kože na prvome mjestu.

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu