Dr. Hauschka Krema s ružom
Dr. Hauschka Krema s ružom
Dr. Hauschka Krema s ružom
Dr. Hauschka Krema s ružom
Dr. Hauschka Krema s ružom
Dr. Hauschka Krema s ružom

Dr. Hauschka Krema s ružom

Bogata njega lica stvara zaštitni sloj na koži.

N
28,59 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Ružina krema pravi je klasik kozmetike Dr. Hauschka.

Njeguje i štiti normalnu, suhu i osjetljivu kožu te kožu sklonu crvenilu i vidljivim kapilarama.

Kvalitetni ekstrakti cvjetova plemenite ruže i plodova divlje ruže harmoniziraju i jačaju strukturu kože.

Shea maslac, vosak ruže i ulje avokada štite od isušivanja.

Kompozicija s ljekovitim biljkama ružom, sljezom i gospinom travom jača kožu i potiče njezinu vlastitu snagu.

Ružina krema uspostavlja ravnotežu između masnoće i vlažnosti kože.

Ružina krema pruža koži njegu koja objedinjuje snagu i nježnost ruže.

- 100 % prirodna odnosno organska kozmetika certificirana prema standardima kvalitete NATRUE

- bez sintetiziranih mirisa, boja i konzervansa

- bez mineralnih ulja, silikona i polietilen glikola (PEG)

- dermatološki ispitano

- bez testiranja na životinjama 

- sirovine su, kada je god to moguće, dobivene iz kontroliranog organskog ili biološko dinamičkog uzgoja i uz pošteno poslovanje

Stanja kože: Za suhu i osjetljivu kožu, kožu sklonu crvenilu i zrelu kožu.

Sastav: Water (Aqua), Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Beeswax (Cera Alba), Althaea Officinalis Root Extract, Rosa Damascena Flower Water, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Sorbitan Olivate, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Fragrance (Parfum)*, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Limonene*, Citral*, Farnesol*, Benzyl Alcohol*, Eugenol*, Rosa Damascena Flower Extract, Rosa Canina Fruit Extract, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Zinc Sulfate, Lecithin, Rosa Damascena Flower Wax.*from natural essential oils

Uporaba: Nakon jutarnjeg čišćenja i toniziranja kože, kremom za čišćenje i tonikom za lice, ravnomjerno nanesite kremu na lice i vrat. Navečer preporučujemo tonik za lice ili revitalizirajuću noćnu njegu kao bezmasnu noćnu njegu. Za zrelu kože prikladna je i dodatna Dr. Hauschka regenerativna njega.

Savjeti: Zimi je ružina krema dobra zaštita od hladnoće, a ružina krema light zbog svoje je lakoće ugodna ljeti. Kao dodatnu intenzivnu njegu preporučujemo revitalizirajuću masku.

Veličina: 30 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
30
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Lice
Vrat
Sadrži biljke
Avokado (Persea gratissima)
Bijeli sljez (Althaea officinalis)
Divlja ruža - Šipak (Rosa canina)
Gospina trava - Kantarion (Hypericum perforatum)
Ruža (Rosa damascena)
Shea - Karite (Butyrospermum parkii)
Posebni atributi
Bez boja
Bez konzervansa
Bez mineralnih ulja
Bez mirisa
Bez silikona
Dermatološki ispitano
Prirodno
Proizvod nije testiran na životinjama
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Namjena
Njega
Tip kože
Osjetljiva
Suha
Zrela koža
Problemi kože
Ekcemi
Osjetljiva koža
Suha koža

Tvrtka WALA Heilmittel GmbH razvija prirodne preparate od 1935. godine. U svojim se počecima tvrtka smatrala avangardnom i bila je predvodnica u društvu koje jedva da je bilo svjesno prirodnih preparata. Činilo se da su brza tehnička rješenja istisnula razumno razmišljanje, ali to nije bio slučaj na svim područjima. Antropozofski liječnici bili su jedna od glavnih skupina koja je entuzijastično prihvatila postupak proizvodnje prirodnih lijekova Rudolpha Hauschke bez korištenja alkohola kao konzervansa. Potražnja za ovim preparatima potaknula je Hauschku da osnuje tvrtku WALA u Ludwigsburgu 1935. godine te da nedugo nakon toga otvori podružnice u Beču i Londonu. Nakon što su nacionalni socijalisti zabranili djelovanje i uhitili Dr. Hauschku i njegovu buduću suprugu Dr. Margarethe Stavenhagen, tvrtka WALA nekoliko je puta mijenjala lokacije prije konačnog utemeljenja u Eckwäldenu u općini Bad Boll 1950. godine, gdje se nalazi i danas.

Dopunska njega za kožu

Rudolph Hauschka dugi je niz godina razmišljao o pokretanju vlastitog asortimana proizvoda za njegu kože koji bi dopunjavali medicinski asortiman, što je bilo svojevrsno širenje asortimana preparata za održavanje zdravlja kože. No njegove su se ideje ostvarile tek kada je upoznao Bečanku Elisabeth Sigmund koja je naručila preparate od tvrtke WALA za proizvode za njegu kože koje je sama proizvodila. Kozmetologinja koja je u to vrijeme živjela u Stockholmu otputovala je u Eckwälden i radila s medicinskim stručnjacima na razvoju recepata za proizvode za njegu lica. Zajedno su razvili rješenja za stabilne baze za kreme bez kemijskih/sintetskih emulgatora i razvili mješavine mirisa s prirodnim esencijalnim uljima.

Prvi proizvodi na tržište su stavljeni 1967., a Elisabeth Sigmund obučila je prvu Dr. Hauschka kozmetičarku 1971. godine.

„Zaista smo se osjećali kao buntovnici kad smo razvili ove nekonvencionalne proizvode za njegu kože“. (Elisabeth Sigmund)

Dr. Hauschka kozmetika i dalje njeguje pionirski duh iz svojih ranih dana: tvrtka je 1999. na tržište plasirala kompletni asortiman dekorativne kozmetike s prirodnim sastojcima i receptima koji ne samo da uljepšavaju, nego i njeguju kožu. Asortiman proizvoda za njegu kože proširen je te sad obuhvaća i proizvode za medicinsku njegu – Dr. Hauschka Med.

Danas WALA ima dva odjela: WALA lijekovi i Dr. Hauschka kozmetika.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Najprodavaniji

Top ponuda

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu