Becutan Kids Vits izotonična otopina za nos
Becutan Kids Vits izotonična otopina za nos
  • %
Becutan Kids Vits izotonična otopina za nos
Becutan Kids Vits izotonična otopina za nos
Alkaloid

Becutan Kids Vits izotonična otopina za nos

Izotonična otopina za nos snažno hidratizira nosnu šupljinu mehaničkim djelovanjem i pomaže u ispiranju i uklanjanju sluzi, što omogućava lakšu propusnost nosne šupljine.
C052772
5,60 €

Popust od 30.00% na iskazanu cijenu obračunava se u košarici. Vrijedi od 23/04 do 28/04. Ostvaruje se kupnjom iznad 7.00€ proizvoda iz kategorije Alkaloid popust. Ukoliko je proizvod već snižen, popusti se ne zbrajaju.
Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Pravilna higijena nosa je važna za bebe, djecu i odrasle. Višak sluzi u nosnim šupljinama može povećati širenje mikroorganizama i pretjeranu suhoću nosne sluznice.

Becutan Kids Vits Izotonična otopina za nos snažno hidratizira nosnu šupljinu mehaničkim djelovanjem i pomaže u ispiranju i uklanjanju sluzi, što omogućava lakšu propusnost nosne šupljine. Otopina za nos namijenjena je čišćenju i održavanju prohodnosti nosa. 

Becutan Kids Vits Izotonična otopina za nos zadržava izvorna svojstva prirodne morske vode.

Becutan Kids Vits Izotonična otopina za nos dolazi iz zaljeva Cancale u Bretanji, poznatog po kvaliteti vode. Cancale zaljev ima izrazito visoku plimu (12 m) i jake struje koje sprječavaju zagađenje vode. Zbog ove jedinstvene kombinacije voda se sama pročišćava te je stalno čista. Uzorkovanje se obavlja automatski kada je kvaliteta vode najpovoljnija (nakon plime). Područje uzorkovanja klasificirano je kao klasa A i pod stalnim je zdravstvenim nadzorom (mikrobiološko i kemijsko zagađenje, fitoplankton, pH).

Pravilna upotreba Becutan Kids Vits Izotonične otopine za nos u svakodnevnoj higijeni nosa beba, djece i odraslih doprinosi poboljšanju stanja kao što su: nazofaringitis, opstruktivni rinitis i sinusitis, suh nos bez sekreta, promuklost zbog suhe sluznice, te kao pomoć u otorinolaringološkom i pedijatrijskom liječenju.

Sastav: Morska voda i pročišćena voda

Uporaba: 

1. Prije upotrebe protresite bocu i uklonite zaštitni poklopac. Pri prvom korištenju će možda biti potrebno nekoliko puta pritisnuti pumpu spreja kako bi se oslobodio zrak.

2. Nježno stavite vrh spreja u nosnicu i pritisnite pumpu za raspršivanje proizvoda.

3. Pustite da se iscijedi višak otopine kako bi se izlučila sluz, a zatim ispušite nos.

4. Ponovite postupak s drugom nosnicom.

5. Isperite vrh spreja vodom i osušite.

6. Poklopite sprej zaštitnim poklopcem do sljedećeg korištenja. 

Pogodna je za svakodnevnu upotrebu i održavanje higijene nosa. Raspršite u svaku nosnicu onoliko često koliko je potrebno. 

Veličina: 30 ml

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
30
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Sprej
Mjesto primjene
Nos
Pogodno za
Bebe
Djeca

Alkaloid AD - Skopje tvrtka je koja se vec sedam desetljeca bavi proizvodnjom lijekova, botanickom obradom sirovina te proizvodnjom kozmetike i kemijskih proizvoda.

Alkaloid
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu