Immundoc Booster laktoferin sprej za nos
Immundoc Booster laktoferin sprej za nos
Immundoc Booster laktoferin sprej za nos
Immundoc Booster laktoferin sprej za nos

Immundoc Booster laktoferin sprej za nos

Immundoc
Immundoc Booster sprej za nos fiziološka je otopina, s laktoferinom, koji putem osmotskog učinka smanjuje oticanje sluznice nosa i odčepljuje nos.
C053171 x
13,75 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Nažalost ovaj proizvod trenutno nije raspoloživ.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Medicinski proizvod Immundoc Booster sprej za nos fiziološka je otopina, s laktoferinom, koji putem osmotskog učinka smanjuje oticanje sluznice nosa i odčeplju- je nos. Optimalan je za higijenu, hidrataciju i zaštitu nosne sluznice i gornjih dišnih puteva od vanjskih štetnih tvari. Ublažava tegobe izazvane prehladom i alergijskim rinitisom, simptome sinusitisa, djelovanje prašine i onečišćujućih tvari.

Sastav: Laktoferin (mliječni proizvod), voda, natrijev klorid, limunska kiselina, kalijev sorbat.

Uporaba:

Prije uporabe dobro protresti.

Od 6 do 12 godina: Raspršiti 1 potisak spreja u svaku nosnicu, 2 puta dnevno.

Od 12 godina naviše: Raspršiti 2 potiska spreja u svaku nosnicu, 2 puta dnevno.

Bočicu držite uspravno, vrh bočice stavite u nosnicu te brzim i odlučnim potiskom raspršite sprej u nosnice.

Napomene: Za vanjsku uporabu. Pažljivo zatvorite pakiranje nakon uporabe. Držite izvan dohvata djece. Nemojte koristiti u slučaju poznate preosjetljivosti ili alergije na jedan ili više sastojaka. Laktoferin je protein koji se dobiva ekstrakcijom iz mlijeka i stoga se ne preporučuje za uporabu u slučaju alergije na mliječne proteine. U nedostatku dostupnih kliničkih podataka za uporabu za vrijeme trudnoće, dojenja, za mlađe od 6 godina i u slučaju istovremene uporabe s lijekovima, preporučljivo je posavjetovati se s liječnikom. Može se pojaviti kontaktna senzibilizacija zbog dulje uporabe topikalnih proizvoda. U tom slučaju prekinite primjenu spreja i posavjetujte se sa svojim liječnikom. Nisu poznate interakcije s aktivnim farmaceutskim sastojcima. 

Veličina: 20 ml

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
20
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Sprej
Mjesto primjene
Nos
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu