Alegria Classic Mums the World

Alegria Classic Mums the World

Alegria

Podesivi remen pruža dodatnu stabilnost. Klasične zatvorene natikače s ne klizajućim potplatom pružaju maksimalnu udobnost u bilo kojem trenutku tijekom dana.

Broj cipele
KN
82,95 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 8 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 8 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 1,60 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Želite li Alegria cipele učiniti širima? Naručite Alegria zamjenski uložak nižeg profila.

Ulošci Alegria zbog svog sastava se odlično prilagođavaju svakom stopalu poprimajući njegove konture.

Original ulošci u svim Alegria cipelama sastavljeni su od lateksa, pluta i memori pjene , zbog čega svaki korak čine laganim i odlično su rješenje za umorne noge i stopala.

Zbog originalnog anatomski formiranog uloška koji je mobilan i može se izvaditi, moguće je u cipele staviti individualno izrađeni ortopedski uložak kada za time postoji potreba.

Uzorak lista na antilop koži za maksimalnu udobnost cijeli dan. Podesivi remen pruža dodatnu stabilnost. Klasične zatvorene natikače s ne klizajućim potplatom pružaju maksimalnu udobnost u bilo kojem trenutku tijekom dana. Dodatne pogodnosti:

- Priznato od Američkog podijatrijskog medicinskog udruženja (APMA)

- Ručno šivana kožna podstava

- Gornjište otporno na mrlje

- Podesiva bočna kopča omogućuje bolje prilagođavanje stopalu

- Classic Rocker potplat, otporan na klizanje, omogućuje prirodno kretanje. Strukturirani, ravni i stabilni potplat promiču savršeno držanje, smanjujući tako stres na mišiće i zglobove

- Uložak prekriven antilopom kožom omogućuje prozračnost, a noge čine svježima i suhima

- Ulošci izrađeni su od pluta, memorijske pjene i lateksa zbog čega se odlično prilagođavaju svakom stopalu poprimajući njegove konture

- Zbog originalnog anatomski formiranog uloška koji je mobilan i može se izvaditi, moguće je u cipele staviti individualno izrađeni ortopedski uložak kada za time postoji potreba

- Uložak se može zamijeniti

- Vrhunska podrška lukova

- Visina pete: 4,45 cm

- Lako se čisti vlažnom krpomOdržavanje:   Čuvati obuću od ogrebotina. Prebrisati vlažnom krpom.   Zabranjeno prati u perilici za rublje!!

Registracija
Odjeća i obuća
Odjeća i obuća
Klompe i natikace

Ulošci su izrađeni su od pluta, memorijske pjene i lateksa zbog čega se odlično prilagođavaju svakom stopalu poprimajući njegove konture. Zbog originalnog anatomski formiranog uloška koji je mobilan i može se izvaditi te je moguće u cipele staviti individualno izrađeni ortopedski uložak kada za time postoji potreba. Kod većine modela uložak se može zamijeniti.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu