Alegria Leisurelee Dusty Rose
Alegria Leisurelee Dusty Rose
Alegria Leisurelee Dusty Rose
Alegria Leisurelee Dusty Rose

Alegria Leisurelee Dusty Rose

Alegria

Leisurelee je prva Alegrijina papuča izrađena od veganskog krzna, iznutra i izvana, u kombinaciji s anatomskim uloškom

Broj cipele
N
43,14 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 4 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 4 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,80 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Leisurelee je prva Alegrijina papuča izrađena od veganskog krzna, iznutra i izvana, u kombinaciji s anatomskim uloškom po uzoru na Alegria Classic Footbed, kako bi stvorila najudobniju i najtopliju papuču koju će vaša stopala i vaše tijelo obožavati.

NAPOMENA: Papuče Leisurelee s namjerom su napravljene veće kako bi pružile udobnost i kada nosite deblje čarape. Imajte na umu da ako se nalazite između veličina ili ako želite da vam budu malo više uz nogu, preporuka je da uzmete manju veličinu. Npr. ako kod klasičnih Alegria zatvorenih natikača uzimate veličinu 38, ovisno o vašim preferencijama, mogu vam odgovarati i natikače veličina 37.

Registracija
Odjeća i obuća
Odjeća i obuća
Papuče

Ulošci su izrađeni su od pluta, memorijske pjene i lateksa zbog čega se odlično prilagođavaju svakom stopalu poprimajući njegove konture. Zbog originalnog anatomski formiranog uloška koji je mobilan i može se izvaditi te je moguće u cipele staviti individualno izrađeni ortopedski uložak kada za time postoji potreba. Kod većine modela uložak se može zamijeniti.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu