Stratpharma Strataderm Gel za prevenciju i tretiranje keloidnih i hipertrofičnih ožiljaka
Stratpharma Strataderm Gel za prevenciju i tretiranje keloidnih i hipertrofičnih ožiljaka
Stratpharma Strataderm Gel za prevenciju i tretiranje keloidnih i hipertrofičnih ožiljaka
Stratpharma Strataderm Gel za prevenciju i tretiranje keloidnih i hipertrofičnih ožiljaka

Stratpharma Strataderm Gel za prevenciju i tretiranje keloidnih i hipertrofičnih ožiljaka

Koristi se za omekšavanje i izravnavanje ožiljaka, ublažavanje svrbeža i osjećaja nelagode kao i za smanjenje crvenila i promjene boje kože povezane s ožiljcima. 

Količina u gramima
C056063
24,00 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Koristi se za omekšavanje i izravnavanje ožiljaka, ublažavanje svrbeža i osjećaja nelagode kao i za smanjenje crvenila i promjene boje kože povezane s ožiljcima.

- Za stare i nove ožiljke

- Ublažuje i izravnava ispupčene ožiljke

- Ublažuje svrbež i nelagodu kod ožiljaka

- Smanjuje crvenilo i diskoloraciju

- Sprječava pojavu abnormalno prevelikih ožiljaka

Može se aplicirati na svim vrstama ožiljaka, uključujući one koji su posljedica:

- opće i kozmetičke kirurgije

- trauma

- kroničnih rana

- opeklina

- ugriza

- akni

- i drugih oštećenja kože

Strataderm nudi tehnologiju silikonskog gela u rapidno samosušećem i neljepljivom obliku bez ikakvog mirisa. Idealan je za sve nepravilne površine kože/ožiljaka i bilo koju veličinu ožiljaka. Može se koristiti na novim i starim ožiljcima. Strataderm gel ne dovodi do sekundarnih nuspojava poput maceracije, osipa, svrbeža ili infekcije te je pogodan za ljude s osjetljivom kožom i za djecu. Strataderm se ne smatra samo terapijom prvog odabira za ožiljke, već se preporučuje i za uporabu zajedno s drugim opcijama terapije, poput steroidnih injekcija za povećanje ukupne učinkovitosti (rezultata).

Iako do danas ožiljci najčešće ne mogu biti u potpunosti uklonjeni, uz pomno odabran i učinkovit tretman u većini slučajeva nuspojave ožiljaka mogu se smanjiti, a izgled značajno poboljšati. Uz to, vjerojatnost nastanka abnormalnih ožiljaka može se učinkovito smanjiti ako se s liječenjem započne ubrzo nakon zatvaranja rane.

Silikonski gel je jednostavan, siguran i prikladan način za poboljšanje abnormalnih ožiljaka bez potrebe za bolnim invazivnim postupcima. Terapija silikonskim gelom ima glavnu ulogu u liječenja ožiljaka i dokazano je da je sigurna i učinkovita dugi niz godina. Silikonski gel je jedina neinvazivna opcija za koju postoje preporuke bazirane na znanstvenim dokazima vodećih svjetskih stručnjaka kako za liječenje ožiljaka, tako i za prevenciju nastajanja abnormalnih ožiljaka.

Nove formule silikonskog gela nanose se iz tube (kao Strataderm) u tankom sloju na zahvaćenu kožu kako bi sušenjem oblikovali proziran, fleksibilan i plinopropusan sloj silikonskog gela koji pirjanja na kožu. To osigurava konstantan kontakt s cijelom površinom ožiljaka, omogućavajući mu djelovanje 24 sata dnevno.

Nedavna klinička ispitivanja pokazala su da samosušeći silikonski gel, nanesen iz tube, ima jednaku učinkovitost i iste odlične rezultate u liječenju ožiljaka i sprječavanju abnormalnog stvaranja ožiljaka kao i tradicionalno postavljanje silikonskim pločicama. Istodobno, apliciranje gela je puno jednostavnije od postavljanja silikonskih gel pločica, i nema ograničenja u svojoj primjeni.

Strataderm je razvijen pomoću nove silikonske tehnologije koja ne koristi SiO2 (pijesak ili staklo) za pomoć pri sušenju. Vrhunska izdržljivost, ugodan osjećaj nakon apliciranja i vrijeme sušenja samo su neke od prednosti napredne formule Strataderm silikonskog gela.

Veličina: 10g ili 20g ili 50g 

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
10
20
50
Jedinica mjere
gram
Oblik
Gel
Mjesto primjene
Lice
Tijelo
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Tip kože
Osjetljiva
Problemi kože
Osjetljiva koža

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu