UpAp HydroActive Sport Thermo boca
UpAp HydroActive Sport Thermo boca
UpAp HydroActive Sport Thermo boca
UpAp HydroActive Sport Thermo boca

UpAp HydroActive Sport Thermo boca

Boca je izrađena od kvalitetnog izdržljivog nehrđajućeg čelika te ima ručku za funkcionalan i jednostavan prijenos dok si u pokretu.

Količina ml
Boja
  • Crna
  • Ljubičasta
KN
36,90 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 3 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 3 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,60 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Boca je izrađena od kvalitetnog izdržljivog nehrđajućeg čelika te ima ručku za funkcionalan i jednostavan prijenos dok si u pokretu. Boca modernog dizajna s praktičnom ručkom idealna je za svakodnevnu upotrebu tijekom vježbanja, vožnje ili šetnje.

Kvalitetne boce od nehrđajućeg čelika jednostavnog su dizajna, izrazito lagane i idealne za sve vremenske uvjete. Piće održavaju toplim do 12 sati, a hladnim i do 24 sata. Odaberite model boce u svojoj omiljenoj boji i ostanite hidratizirani dok ste u pokretu. 

- praktična ručkica za lakše nošenje

- višekratan, izdržljiv i moderan dizajn

- ne sadržava BPA ni ftalate

- 100 % nepropusna

- nema kondenzacije

- održava toplim do 12h, hladnim do 24h

- powder coated završna obrada

- nehrđajući čelik - dvostruka vakuum izolacija

- lagano za nošenje

Boje: crna, ljubičasta, siva 

Veličina boce: 500 ml i 750 ml

Količina: 1 komad

Registracija
Pomagala
Količina
1
Jedinica mjere
komad
Pomagala i aparati
Thermo boce
Pogodno za
Odrasli
Sportaše
Način čuvanja
Čuvati od dohvata male djece.
3858893761181

UpAp obuhvaća dodatke prehrani u oblicima koji su praktični i jednostavni za konzumaciju, prate moderan način života pri kojemu brzi ritam i stresan posao često uzrokuju nedostatak esencijalnih nutrijenata, osjećaj umora i nedostatak energije.

Formuliran s znanstveno dokazanim sastojcima, UpAp daje tijelu nužne nutrijente i energiju na staničnoj razini te pomaže da uspješno savladamo najveće izazove i najteži dan.

UpAp boce kvalitetnog dizajna savjestan su odabir i mogu se više puta upotrijebiti čime podupiru trendove ekološke održivosti, a istodobno osiguravaju optimalnu razinu hidratacije.

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu