• Novi proizvod
Natural Elements Probio Plus kapsule
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Natural Elements Probio Plus kapsule

Dnevna doza sadrži: 20mlrd.CFU. Uspostavlja ravnotežu crijevne mikroflore.

N
50,43 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 5 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 5 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 1,00 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Veliki dio obrambenog sustava odvija se u crijevima. U crijevnom traktu, u sofisticiranom balansu, žive i korisne (dobre) i patogene (loše) bakterije. To je potpuno normalno i bezopasno jer dobre bakterije drže loše pod kontrolom i sprječavaju njihov rast. Kao najučinkovitije pomagače u crijevnoj flori izdvojene su bakterije mliječne kiseline (laktobacili i bifidobakterije).

Korisne kulture mikroorganizama crijevne flore primjerice laktobacili, prijanjaju na crijevnu stijenku i stimuliraju stvaranje tamošnjih antitijela koja ciljano vežu strane tvari i potiču prirodnu zaštitnu funkciju vlastitih stanica tijela. Zdrava osoba neprestano je izložena neuravnoteženoj prehrani, stresom i onečišćenim okolišom. Stoga je važno da podržavamo tijelo u održavanju njegova zdravlja uključivanjem u prehranu namirnice koje sadrže dovoljnu količinu različitih bakterija mliječne kiseline.

Da bi mogle razviti svoje zdravstvene učinke u crijevima, moraju imati visoku otpornost na želučane kiseline i probavne enzime kako bi došle do crijevnog trakta, žive i u aktivnom obliku. U obliku kapsula zajamčena je apsorbcija određene količine bakterija te da će korisni mikroorganizmi netaknuti doći do crijeva gdje mogu započeti svoj proces. 

Dok se korisne bakterije unose kao što je već opisano u obliku živih mikroorganizama, vlakna (inulin) služe korisnim stanovnicima crijevne flore kao hrana i potiču njihov rast, što u sinergiji povećava pozitivne učinke na zdravlje. S pripravkom Probio PLUS od Natural Elements, koji sadrži i korisne bakterije i vlakna, na sigurnom ste putu!

Nutritivne vrijednosti-dnevna doza (2 kapsule)  %PU*

Ukupno 20mlrd. CFU***

Lactobacillus acidophilus **

Bifidobacterium lactis **

Bifidobacterium bifidum   **

Lactobacillus salivarius  **

Lactobacillus casei **

Streptococcus thermophilus **

Lactobacillus rhamnosus   **

Inulin 50mg **

*    Preporučeni dnevni unos

**   Preporučeni dnevni unos nije utvrđen

*** Broj jedinica koje formiraju kolonije (eng. Colony Forming Units)

Sastav: Tvar za povećanje volumena: rižin škrob, kapsula: HPMC (hidroksipropil metil celuloza), inulin, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus salivarius , Lactobacillus casei, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus

Uporaba: Odrasli, 2 kapsule dnevno između obroka.

Upozorenja:

Dnevna doza ne smije se prekoračiti.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. 

Držati izvan dohvata djece.

Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Veličina: 90 kapsula

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
90
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Kapsule
Pogodno za
Odrasli
Sadrži probiotike
Bifidobacterium bifidum
Bifidobacterium lactis
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus casei
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus salivarius
Streptococcus thermophilus
Sadrži ostalo
Inulin
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Doziranje
1x1
Preporučena dnevna doza
1

Natural Elements dodaci prehrani su proizvodi vrhunske kvalitete, dobiveni od najkvalitetnijih sirovina 100%-tne čistoće te biološki aktivnih oblika tvari poboljšanih svojstava, u terapijski učinkovitim dozama.

Koristeći u proizvodnji isključivo vitamine, minerale i ostale elemente u tragovima identične aktivnim oblicima u metabolizmu, odnosno samo one sirovine koje naš organizam može optimalno iskoristiti, garantiramo izvanrednu bioraspoloživost.

Proizvodnja se vrši isključivo na principu kapsuliranja kako bi se izbjegla primjena dodatnih, a nepotrebnih tvari, koje su nužne u proizvodnji tableta.

HPMC (Hidroksipropil metil celuloza) su stabilne veganske kapsule kontrolirane kvalitete, izrađene od biljnih vlakana te ih organizam obrađuje bez ikakvog štetnog djelovanja.

Zbog čistih i pažljivo biranih supstanci, koje ne sadrže magnezijev stearat, laktozu, fruktozu, gluten i aditive jamčimo vrhunsku kvalitetu i najvišu razinu sigurnosti naših proizvoda.

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Top ponuda

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu